54 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – 13 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών – 11 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας – 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς

262

1747 νέα κρούσματα – 606 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι- 121 νέοι καταγεγραμμένoι θάνατοι

Πως δικαιολογείται ο μεγάλος αριθμός των 54 κρουσμάτων σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης; Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, από ασφαλείς πηγές, πρόκειται για παλαιότερα θετικά δείγματα από rapid tests τα οποία προστέθηκαν τώρα και μαζί με τα νέα κρούσματα έδωσαν αυτό τον αριθμό.

&&&&&&&&&&&&

Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, από κορονοϊό, ο Κοζανίτης μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου. Ο μουσικός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και ζούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος μουσικός δεν είχε κάποια υποκείμενα νοσήματα, ενω είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 4 Νοεμβρίου.

Ένας μεγάλος καλλιτεχνης της της Jazz-Blues μουσικής σκηνής. Δημιούργημά του η Blue Rose Band ένα ευέλικτο σύνολο με ιστορία, με έμφαση στο μπλουζ αλλά και τζαζ φανκ αναφορές.

ΕΝΙΚΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕιδήσεις ..
Επόμενο άρθροΕιδήσεις …
Θεόδωρος Πεσνικάς
Ο θεόδωρος Πεσνικάς έχει γεννηθεί το 1964 και είναι Αρχισυντάκτης του Ράδιο Σιάτιστα. Εκτός από την ενημέρωση και το ρεπορτάζ διαχειρίζεται τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.