Έφυγε από την ζωή 85χρονη (από τη Δαμασκηνιά) που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

1197

Έφυγε από την ζωή, το βράδυ της Παρασκευής, 85χρονη (από τη Δαμασκηνιά Boίου) που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης από τις 19 Μαρτίου και νοσούσε από κορωνοϊό.

Kozan. gr

**********************

Κατέληξε πριν από λίγο 89χρονη, επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού (έπασχε και από άλλες ασθένειες), που τις τελευταίες επτά ημέρες νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για τον 4ο θάνατο στην Εορδαία σε διάστημα τριών ημερών. Εν τω μεταξύ χθες βράδυ 48χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

ΕΡΤ Κοζάνης

kozan.gr: Το σημερινό κήρυγμα του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, κ.κ. Παύλου, στους Ε’ Χαιρετισμούς, στο Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης, με αναφορές και στην πανδημία του κορωνοϊού: “Ένα μικρόβιο έφτασε να γκρεμίσει τη μέχρι πρότινος αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του ανθρώπου στον πλανήτη. Ένα μικρόβιο που ακούσει στ’ όνομα κορωνοϊός. Ο μέχρι τώρα παντοδύναμος άνθρωπος τρέχει τώρα να κρυφτεί. Κλειδώνεται και μένει σπίτι του. Το ίδιο έγινε και στον κατακλυσμό του Νώε, όταν οι άνθρωποι ξέχασαν τον Θεό – Ας προσευχηθούμε με περισσότερη θέρμη και πίστη για όσους είναι στο κρεβάτι του πόνου – Έπειτα να προσευχηθούμε για το Θείο Φωτισμό των ιατρών και νοσηλευτών μας”