Ανατροπή-Στο ίδιο κελί των φυλακών Γρεβενών πλέον ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας – «Πολύ καλές οι μεταξύ τους σχέσεις» λένε σωφρονιστικοί υπάλληλοι!

1773

Μια μεγάλη ανατροπή παρουσιάζεται στις συνθήκες κράτησης των δυο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia τελικά…μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί!

Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά (εώς πολύ..) καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο. κάτι που έχει προκαλέσει (όπως είναι λογικό) πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.