Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Κοσμίδη προς όλους τους πολίτες του Βοΐου

1564

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Επιθυμώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους σας και στον καθένα προσωπικά, καθώς η ψήφος σας την περασμένη Κυριακή τίμησε εμένα και τον συνδυασμό μας.

Καλούμαστε την Κυριακή 2 Ιουνίου να εκλέξουμε νέο δήμαρχο Βοΐου, που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Δεν αφήνουμε περιθώρια, πρέπει να πετύχουμε, όχι για τους εαυτούς μας αλλά για τον τόπο μας! Για να το πετύχουμε αυτό απαιτείται αξιοποίηση όλων των πόρων και ιδιαίτερα του έμψυχου δυναμικού του Βοΐουκαι εμείς μπορούμε να το πράξουμε!Προχωράμε με ολοκληρωμένο σχέδιο. Έχουμε ξεκάθαρους στόχους, με ενεργή ομάδα, η οποία αποτελείται από ικανά και έμπειρα στελέχη ενημερωμένα σε όλους τους τομείς.

Προσωπικά είμαι έτοιμος και θα λειτουργήσω ως Δήμαρχος Βοΐου με

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

για την ουσιαστική ανάκαμψη του τόπου μας, για έναν ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ.

Μέσα από τις δραστηριότητες μου, απέκτησα σημαντική πείρα και δημιούργησα ένα δίκτυο γνωριμιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που μπορώ να χρησιμοποιήσω άμεσα, δίνοντας ώθηση και αναπτυξιακή πορεία στο δήμο μας. Όλες οι εμπειρίες μου αποκτήθηκαν μέσα από διαφορετικούς ρόλους: α) το εμπόριο β) τους συλλογικούς επαγγελματικούς φορείς γ) την αυτοδιοίκηση δ) ως ενεργός πολίτης στα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Σχεδιάζουμε και αλλάζουμε τον δήμο που θέλουμε να ζούμε. Σχεδιάζουμε τον Δήμο που διεκδικεί. Διαμορφώνουμε μαζί τις συνθήκες, για ένα Δήμο δυναμικό, σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο. Όλοι μαζί θα φτιάξουμε το κοινό μας μέλλον! Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί προχωράμε, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποί του. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Ι.Κοσμίδης