Αποκλειστικό: Σκάνδαλο με Έλληνα ποδοσφαιριστή να έχει δελτίο σε Ελλάδα και Γερμανία παράλληλα!

2281

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ μετά από έρευνα φέρνει στην δημοσιότητα ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο με Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται παράνομα με άλλο δελτίο σε Ελλάδα και άλλο στην Γερμανία παράλληλα.

Το PAMEBALA.GR σε συνεργασία με συνάδελφο δημοσιογράφο από την Γερμανία κατ’ αποκλειστικότητα βγάζει στην δημοσιότητα ένα γεγονός που θα επιφέρει πέρα από θόρυβο στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, αναστάτωση και μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών που θα έχουν μπόλικη δουλειά τις επόμενες ημέρες!

Ο λόγος γίνετε για τον ποδοσφαιριστή της ΕΠΣ Κοζάνης Παπαδόπουλο Όθωνα του Γιώργου και τη Μαρίας γεννηθείς τον Μάιο του 1995 με αριθμό δελτίου 1439880 !

Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής με ένα τρόπο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει….. κατάφερε να έχει δελτίο τόσο στην Αναγέννηση Λιβαδερού που αγωνίζεται  στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης , όσο και στην Γερμανική  ερασιτεχνική   GSV Megas Alexandros  Nbg. !!!

Και βέβαια το παράδοξο στην απίστευτη ιστορία που σας αποκαλύπτουμε σήμερα είναι το γεγονός πως ο Όθωνας Παπαδόπουλος στις 14 Απριλίου αγωνίστηκε για τελευταία…  φορά στο πρωτάθλημα της Κοζάνης ,και μία εβδομάδα αργότερα συμμετείχε σε αγώνα του Γερμανικού πρωταθλήματος χωρίς να το πάρει κάποιος χαμπάρι.

Ωστόσο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στα μητρώα  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει την πρώτη του εγγραφή ως ποδοσφαιριστής στα μητρώα της το 2015 και μεταγραφή στην Αναγέννηση Λιβαδερού τον Οκτώβριο του 2016 .

Η τελευταία συμμετοχή του Όθωνα Παπαδόπουλου στο Λιβαδερό Κοζάνης με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδος!

….. και  από κάτω τα σχόλια για τον Όθωνα Παπαδόπουλο ή  αλλιώς Ottos !

Την ίδια ημέρα μέσω του instagram αποχαιρέτησε…..  ως Ottos 495 γράφοντας χαρακτηριστικά…. last game…!

Κι όμως δεν κρέμασε τα παπούτσια του… καθώς μετά από μια εβδομάδα έδινε ένα ξεχωριστό αγώνα στην Γερμανία κόντρα στην Hellas Elektra Nbg!

Πέμπτος από αριστερά!

….και το φύλλο αγώνα… με κάθε επισημότητα  αλλά με διαφοροποιημένο όνομα !

Η ανακοίνωση του προέδρου της ομάδος Megas Alexandros  το καλοκαίρι του 2018 όπου ο Όθωνας Παπαδόπουλος  ως Ottos έκανε like !

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος ως Othou πλέον στα Γερμανικά εδάφη με την φανέλα του Mega Alexandrou ….αλλά στο instagram ως ottos 495 !

Ποδοσφαιριστής στα μητρώα της ΕΠΟ !

Σύμφωνα με έρευνα του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ έως και το μεσημέρι της Μ.Τετάρτης  είναι κανονικά εγγεγραμμένος στα μητρώα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  με αριθμό δελτίου ΕΠΟ 1439880.

Άμεση παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα

Η σημερινή αποκάλυψη πέρα των πολλαπλών αναταράξεων σε διεθνές επίπεδο αναμένεται να προκαλέσει και την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για δυσφήμηση του αθλήματος!

Φυσικά η έρευνα που θα διαταχτεί τόσο στην ΕΙΜ της ΕΠΟ όσο και στην αντίστοιχη της Γερμανικής Ομοσπονδίας θα δείξει και αν υπάρχουν ευθύνες και σε ποιο βαθμό στις δύο Ομοσπονδίες! Διότι τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση ίσως πέρα από τις αδυναμίες των Ομοσπονδιών να βγάλουν και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια!

Γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να μην είναι η μοναδική!

Χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Megas Alexandros 

Με όλα τα παραπάνω γίνετε αντιληπτό πως  ο αγώνας ανάμεσα στον  Mega Alexandro και την Elektra Hellas Nbg που έληξε με 2-0 πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε μηδενισμό και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κοντοδήμου να πάρει στα χαρτιά τον αγώνα μετά και την αποκάλυψη της διπλής και παράνομης συμμετοχής του Όθων Παπαδόπουλου!

Ο Δημήτρης Κοντοδήμος παίκτης και προπονητής στην Hellas Numberg

Να σημειωθεί πως στην Γερμανική ομάδα που κατά βάση στελεχώνεται αγωνιστικά και διοικητικά από Έλληνες , παίκτης και προπονητής είναι ο γνωστός σε όλους από το πέρασμά του σε Απόλλων Καλαμαριάς , Κέρκυρα, Λάρισα, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Παναχαική Δημήτρης Κοντοδήμος