Ασύλληπτη τραγωδία! Γυναίκα αστυνομικός μπήκε σε λάθος σπίτι και σκότωσε τον ένοικο γιατί… τον πέρασε για διαρρήκτη

1973

Μία αστυνομικός στο Ντάλας μπήκε χθες την νύχτα σε ένα διαμέρισμα που θεωρούσε ότι είναι το δικό της και πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα που κατοικούσε εκεί, ανακοίνωσε η αστυνομία επικαλούμενη την κατάθεσή της.

Στο εσωτερικό του λάθος διαμερίσματος, η αστυνομικός έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 26χρονο άνδρα, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς που εκλήθησαν στο διαμέρισμα. Η αστυνομία του Ντάλας ανακοίνωσε ότι ο Μπόταμ Σεμ Τζιν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η επίσης 26χρονη αστυνομικός δήλωσε στην κατάθεσή της ότι πίστευε ότι είχε μπει στο δικό της διαμέρισμα. Ετέθη σε διαθεσιμότητα και έρευνα διεξάγεται εις βάρος της από την αστυνομία του Ντάλας και τις υπηρεσίες του τοπικού εισαγγελέα.

Η εφημερίδα St. Lucia Times έγραψε ότι το θύμα ήταν γιος ενός πρώην κυβερνητικού αξιωματούχου της Σάντα Λουσία, εργαζόταν στην PricewaterhouseCoopers και κατοικούσε σε φυλασσόμενο συγκρότημα κατοικιών.

Συγγενής του 26χρονου δήλωσε στην τοπική εφημερίδα του νησιού της Καραϊβικής ότι η αστυνομικός κατοικούσε σε διαμέρισμα άλλου ορόφου του ίδιου συγκροτήματος.