Βουλευτικές Εκλογές 2019: Αυτές είναι οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις

1298

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η χώρα τους τελευταίους μήνες. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών έφεραν εσπευσμένες Εθνικές εκλογές και οι κάλπες ανοίγουν ξανά λίγο μετά  την ανατολή του ηλίου της 7ης Ιουλίου 2019. Δηλαδή, σε λιγότερο από έναν μήνα.

Τα κομματικά επιτελεία έχουν εκπονήσει τα… πλάνα μάχης, με τα στοιχηματικά site να έχουν επίσης βροντοφωνάξει από νωρίς το «παρών». Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο, που μάλιστα οδηγείται στο να γίνει μόνιμο, οι τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις να συνοδεύονται και με τις αποδόσεις των μπουκ.

Και εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τις πρώτες τάσεις, τα αρχικά σετ αποδόσεων που ίσως μαρτυρούν και το πώς βλέπει η αγορά την εκλογική μάχη.

Διπλάσια διαφορά και αυτοδυναμία

Όπως είναι φυσικό, μετά τη διαφορά των 9 μονάδων στις ευρωεκλογές του Μαίου, η Νέα Δημοκρατία θεωρείται το μεγάλο φαβορί για μια δεύτερη σερί εκλογική νίκη. Το line που προσφέρει η Novibet το under/over σήμερα είναι στο 36.7%. Κάπου εκεί δηλαδή… προβλέπει η δική της αξιολόγηση το ποσοστό του πρώτου κόμματος.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ τα «μαντάτα» που έρχονται από το συγκεκριμένο πεδίο δεν είναι και τα πιο ευχάριστα. Η Novibet αξιολογεί και προσφέρει το δικό του line στο 25.8%, διαφορά δηλαδή που ξεπερνά τις 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Αυτός είναι και ο λόγος που το ενδεχόμενο μιας αυτοδυναμίας από πλευράς Νέας Δημοκρατίας «παίζει» στο 1.55. Είναι δηλαδή σενάριο που τα στοιχηματικά sites κατατάσσουν στα αρκετά πιθανά.

Στην 3η θέση το Κιν.Αλ, επτά κόμματα στη Βουλή

Στην 3η θέση το Κίνημα Αλλαγής, με το όριο στο 7,5% αλλά το ενδεχόμενο να κινηθεί τελικά χαμηλότερα από εκεί να είναι πιθανότερο, σύμφωνα με το προσφερόμενο σετ.

Λίγο πάνω από το 5% το ποσοστό για το ΚΚΕ, ενώ καθοδικά κινείται η Χρυσή Αυγή, που η εκτίμηση τη θέλει να μην φτάνει ούτε στο 5,5%.

Τέλος οι αρχικές αποδόσεις «μαρτυρούν» πως η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου και το MeRA25 του Βαρουφάκη θα είναι τα δύο κόμματα που θα συμπληρώσουν το παζλ της επόμενης Ελληνικής Βουλής.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.