Γιάννης Αντετοκούνμπο: MVP με ποσοστό 77% – Η αποθέωση των Μπακς για το «παιδί απ’ τα Σεπόλια» (vid)

1902

Γιάννης Αντετοκούνμπο: MVP και με… διαφορά. Το 77% έφτασε το ποσοστό του Γιάνναρου στην ψηφοφορία 101 δημοσιογράφων. Απο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: MVP και μάλιστα με… διαφορά! Ο «Greek Freak» παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στο NBA και αφού ευχαρίστησε μιλώντας με δάκρυα στα μάτια όσους τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι την κορυφή, έμαθε και τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων στα NBA Awards 2019. Έμαθε πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή, συγκεντρώνοντας ποσοστό 77%.

Συγκεκριμένα, από τους 101 δημοσιογράφους που ψήφισαν – οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν 5 επιλογές – οι 78 έδωσαν την 1η θέση τον Γιάννη, ενώ οι άλλοι 23 του έδωσαν την ψήφο τους για την δεύτερη θέση! Κοινώς, το 77% των ψηφοφόρων έκρινε ότι ο Γιάννης ήταν ο MVP της σεζόν, σε ένα ισοπεδωτικό αποτέλεσμα!

Just a kid from Sepolia. Who came to Milwaukee. And became the MVP!!». Με αυτό τον τρόπο οι Μιλγουόκι Μπακς ετοίμασαν το βίντεο με το οποίο αποθεώνουν τον άνθρωπο που τους κάνει να ονειρεύονται. Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Ένα παιδί από τα Σεπόλια. Που ήρθε στο Μιλγουόκι. Και έγινε MVP.

Ο Γιάννης βρίσκεται στην κορυφή του NBA και οι άνθρωποι της ομάδας ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο δείχνει τις πρώτες του μέρες στο Μιλγουόκι, τότε που ήταν ένα μικρό παιδί από τον Φιλαθλητικό. Και πλέον αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.