ΔΙΑΒΑΣΕ …. ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ !!!

1916

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» αεροσκάφος Volotea που εκτελούσε πτήση από τη Μύκονο προς τη Βενετία.

Το αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα σε έναν από τους δύο κινητήρες.

Και οι 116 επιβάτες που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αεροπλάνο είναι καλά στην υγεία τους.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή του νησιού, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα βρέθηκε τη Δευτέρα (24/9) από περιπατητές, σε δύσβατη τοποθεσία της Νότιας Ρόδου πτώμα αγνώστων στοιχείων γυναίκας.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σταθμός του Ε.Κ.Α.Β., οι οποίοι περισυνέλεξαν τη σωρό.

Από τα μέχρι τώρα συγκεντρωθέντα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση προ 20ημέρου.

Διεξάγεται έρευνα προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σωρός και να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως καταδικάστηκαν από  το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δύο γυναίκες που βανδάλισαν εκθέματα σε τρία μουσεία της Αθήνας «υπό την καθοδήγηση, όπως ισχυρίστηκαν, του Αγίου Πνεύματος».

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής  εμφάνισης τους μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, αλλά και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας, ο οποίος πρότεινε την ενοχή τους, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού χαρακτήρισετην υπόθεση από τις πιο περίεργες που έχουν φτάσει σε δικαστική αίθουσα.

«Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για ό,τι έκαναν. Δεν πρόκειται περί παραλογισμού με την έννοια του ακαταλόγιστου. Πρόκειται περί ακραίας θρησκοληψίας. Οι γυναίκες αυτές συγχέουν πράγματα. Πιστεύουν ότι οτιδήποτε άλλο υπάρχει είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά» τόνισε  ο εισαγγελέας.

Απολογούμενες οι δύο γυναίκες είπαν πως δεν είχαν σκοπό να προβούν σε βανδαλισμό.

«Δεν είχα σκοπό να βανδαλίσω. Πήγαμε στα μουσεία που λέτε. Ήταν υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος. Έπρεπε να κοπούν οι επαφές με τα κακά πνεύματα. Είμαι χωρισμένη 20 χρόνια. Η μεγάλη κόρη μου είναι στη Νορβηγία και η μικρή εδώ και νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό τμήμα του Ευαγγελισμού. Έχουν συμβεί πολλά παράξενα πράγματα. Μόνη εξήγηση είναι ο σατανισμός και οι μαγείες», είπε η πρώτη κατηγορούμενη.

«Είμαι 20 χρόνια εδώ, έχω οικογένεια και δουλεύω σαν καθαρίστρια. Τη γνώρισα στη δουλειά. Μου χάρισε το βιβλίο της Αγίας γραφής. Μου είπε να πάμε στο μουσείο να βάλουμε λάδια να φύγει το κακό. Μου το είπε η Μαρία που το διάβασε στο βιβλίο, ότι πρέπει να το κάνουμε. Είχαμε το λάδι που μαγειρεύουμε, γιατί είναι ακριβό αυτό από τις ελιές» υποστήριξε κλαίγοντας η δεύτερη κατηγορούμενη.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας αναγνώστηκαν οι καταθέσεις υπαλλήλων των μουσείων. «Η λιπαρή ουσία που χρησιμοποίησαν είχε αφήσει σημάδια. Στον ξύλινο σταυρό έκανε ζημιά και άφησε λεκέ σε μάρμαρο», ανέφερε η διευθύντρια του Βυζαντινού Μουσείου, ενώ σε εκθέματα από ξύλο φαίνεται να έχει γίνει η μεγαλύτερη ζημιά, σύμφωνα και με τις καταθέσεις των υπαλλήλων των υπολοίπων μουσείων.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σχημάτισε δικογραφία τακτικής διαδικασίας 55χρονου για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα-web server, υπάρχουν διαθέσιμα προς κατοχή και διαμοιρασμό, πλήθος αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ηλεκτρονικά ίχνη του ατόμου που φαίνεται να κατέχει την εν λόγω ιστοσελίδα.

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ενώ από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα και κατόπιν επικοινωνίας με τους εμπλεκόμενους παρόχους, προέκυψε η οικιακή σύνδεση διαδικτύου του 55χρονου.

Στη συνεχεία το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε λόγω τοπικής αρμοδιότητας στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην οικία του 55χρονου σε περιοχή της Αττικής όπου διεξήγαγε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που χειρίζονταν αποκλειστικά ο 55χρονος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Οι ανήλικοι «ποντικοί»  παραβίασαν το υπόγειο γκαράζ της διπλανής πολυκατοικίας από το σπίτι του υπουργού Άμυνας – Τους αντιλήφθηκε ο σκοπός στο φυλάκιο και κάλεσε την αστυνομία

Κρήτη: Ερωτικό τρίγωνο «έκρυβε» η καταγγελία 19χρονης για βιασμό

triangle

Οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους – Το παρασκήνιο πίσω από την καταγγελία

Κανένας βιασμός δεν υφίσταται σύμφωνα με την υπεράσπιση στην περίπτωση της 19χρονης Ρουμάνας που κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι 43χρονης Ελληνορωσίδας φίλης της  εκείνη της ακινητοποίησε τα χέρια και ο 30χρονος φίλος της 43χρονης την βίασε.

Οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Καθαρά αναμενόμενη η ποινική τους μεταχείριση μετά το πλούσιο αποδεικτικό υλικό που προσκομίστηκε και καταδεικνύει πέραν από κάθε αμφιβολίας ότι ο,τι έγινε ήταν συναινετικό» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Κοκοσαλης.

Επί της ουσίας προβάλλεται ο ισχυρισμός του ερωτικού τριγώνου. Η 19χρονη διέμενε συχνά στο σπίτι της 43χρονης και μάλιστα σύμφωνα με την υπεράσπιση την προηγούμενη νύχτα οι δυο γυναίκες είχαν ερωτικές περιπτύξεις.

Η υπεράσπιση προσκόμισε βίντεο, σέλφι και μηνύματα στο messenger όπου η 19χρονη φέρεται να απευθύνεται στην 43χρονης αποκαλώντας την «μωρό μου». Επίσης αναφέρθηκε ότι είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν και τα ερωτικά βοηθήματα που χρησιμοποίησαν.

Όσο για τον 30χρονο είχε ελεύθερη σχέση με την 43χρονη, πήγε στο σπίτι της να συνευρεθούν και ξαφνικά μπήκε στο ερωτικό παιχνίδι και η 19χρονη. Όπως είπε δεν του είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και δεν είπε όχι.

Η 43χρονη απέδωσε την καταγγελία στην πιθανή ερωτική αντιζηλία που ένιωσε η 19χρονη έναντι του 30χρονου.