Εθιμοτυπική επίσκεψη Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στον Δήμαρχο Βοΐου

1615
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΟΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Αθανάσιο Μαντζούκα, υποδέχθηκε τη Πέμπτη 9 Αυγούστου ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου Γεώργιος Ριζούλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βοΐου και ΕΛ.ΑΣ., με κεντρικό άξονα προτεραιότητας την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση του πολίτη στην καθημερινότητά του. Επίσης, συζητήθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που προωθούνται αυτή την περίοδο, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του Δεκαπεναύγουστου.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας επεσήμανε ότι η συνεργασία μεταξύ της Αστυνομίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί.

Ο Δήμαρχος Βοΐου ευχήθηκε στον κ. Μαντζούκα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Λαμπρόπουλος προσέφερε στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας εκδόσεις του Δήμου.