Εισβολή κουκουλοφόρων στον αγώνα Ολυμπιακου ‑ Μπάγερν για τη Youth League

1477

Το «ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού προς τους φίλους της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση για το Youth League είχε ως απολογισμός τέσσερις Γερμανούς τραυματίες.

Το απίστευτο περιστατικό θα κάνει το γύρο του κόσμου, αφού η εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού με κουκούλες full face, κράνη, καδρόνια και φωτοβολίδες προς τους φίλους της Μπάγερν στο Ρέντη ήταν για την αναμέτρηση των νέων των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ (Youth League).

Οι νεαροί παίκτες των Βαυαρών, αλλά και του Ολυμπιακού ήταν σοκαρισμένοι από το ντου και ζητούσαν συγνώμη από τους αντιπάλους τους. Όπως, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός οι Γερμανοί υποστηρικτές χτυπήθηκαν σοβαρά από τους ερυθρόλευκους οπαδούς με έναν εξ αυτών να έχει τραύματα στο κεφάλι και ένας άλλος στα δόντια.

Οι 20-30 περίπου χούλιγκαν του Ολυμπιακού στο 84ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν με 4-0 υπέρ των Γερμανών κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν οι λιγοστοί οπαδοί της Μπάγερν και τους χτύπησαν και έφυγαν ανενόχλητοι από το Ρέντη, όπου διεξαγόταν το ματς.

Έπειτα από αρκετή ώρα, ο αγώνας συνεχίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα με τους 22 ποδοσφαιριστές να είναι στο ημικύκλιο της σέντρας και να ανταλλάσουν πάσες μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

Μετά το τέλος, ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης ζήτησε συγνώμη και δεν υπήρχε λόγος να σχολιάσει το αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας: «Δυστυχώς αυτό δεν είναι ο Ολυμπιακός. Δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο της εισβολής