Η Σιάτιστα γιορτάζει τα ελευθέριά της – Bίντεο από τα παιδιά της Στ’ τάξης του 1ου Δημ. Σχολ. Σιάτιστας.

2790

Εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018
Πρόγραμμα εκδηλώσεων
1. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Κρήτης από το χορευτικό της Ομοσπονδίας Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, ώρα 18:00 , Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ,.
2. Επετειακή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κώστας & Ελένη Παπανικολάου” και την Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης, ώρα 19:00, Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ».
Στην εκδήλωση θα ακουστούν η καντάτα του Μαουτχάουζεν και αποσπάσματα από το εμβληματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη Άξιον Εστί. Συμμετέχουν η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας μαζί με την ορχήστρα και τη χορωδία της Musicart-Νέου Ωδείου Κοζάνης. Οι εκλεκτοί σολίστες, Άννα Παπαδοπούλου, Μανώλης Χατζημανώλης και Παναγιώτης Μπετσάκος υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Μαρίας Καραγιάννη, υπόσχονται και εγγυώνται μια συναυλία υψηλού επιπέδου. Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τραγουδήσετε μαζί μας τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε μια παράσταση μοναδική.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου. Είσοδος Ελεύθερη.

Eκδηλώσεις εορτασμού της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό την Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου και το Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις εορτασμού της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟΛΑ ΕΔΩ …
Επόμενο άρθροΠΟΥ .. ΠΟΤΕ … ??
Θεόδωρος Πεσνικάς
Ο θεόδωρος Πεσνικάς έχει γεννηθεί το 1964 και είναι Αρχισυντάκτης του Ράδιο Σιάτιστα. Εκτός από την ενημέρωση και το ρεπορτάζ διαχειρίζεται τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.