Κλητήρας από τη Δαμασκηνιά Βοΐου αλώνιζε στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου μετά από επαφή με συγχωριανούς του θετικούς στον ιό !!

1581

Κλητήρας από τη Δαμασκηνιά Τσοτυλίου ασκούσε κανονικά τα καθήκοντα του στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, παρότι είχε επισκεφθεί το καφενείο συγχωριανού του, θετικού στον ιό, την επίμαχη εκείνη μέρα τέλεσης του μνημόσυνου. Όταν η διοίκηση ενημερώθηκε για τα παραπάνω, του ζήτησε κατ’οίκον περιορισμό, όπως και έγινε, αλλά μετά από μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos ζητήθηκε από το Μποδοσάκειο να εξεταστεί ο εργαζόμενος για να μην γίνει κάποια διασπορά στη μονάδα, αλλά επειδή είναι ασυμπτωματικός, δεν κρίθηκε κάτι τέτοιο σκόπιμο! Ακόμα και η γιατρός εργασίας της μονάδας θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος για κάτι περισσότερο, ενώ ενημερώθηκε  και ο ΕΟΔΥ.

Να θυμίσουμε ότι ο  ιδιοκτήτης καφενείου όπου και έγινε η δεξίωση του μνημόσυνου , θετικός στον κορονοϊό νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, όπως και η σύζυγός του, ενώ o 90χρονος πατέρας του από τη Δραγασιά έφυγε από τη ζωή. Τίθεται πλέον επιτακτικά το θέμα ατομικής ευθύνης.

Ιωάννα Παπαδημητρίου