Κοzanimedia:Αντιδήμαρχοι Βοϊου… made in μόνο Χρήστος Ζευκλής!

1604

Ο πρώτος νέος δήμαρχος της ΠΕ Κοζάνης που ανακοίνωσε το σχήμα των αντιδημάρχων ήταν ο Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, δείχνοντας «ετοιμότητα και αποφασιστικότητα» όπως, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι άμεσοι συνεργάτες του.

Φυσικά ο κ. Ζευκλής δεν είχε και μεγάλο «πονοκέφαλο», καθώς οι προσφερόμενες θέσεις ήταν περισσότερες από τους διαθέσιμους συμβούλους της παράταξης του, αν συνυπολογιστούν η ΔΕΥΑΒ, τα νομικά πρόσωπα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΔΥΠΡΑ κλπ.

Βέβαια δεν είναι και λίγες εκείνες οι φωνές που σημειώνουν πως ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βοϊου με την εν λόγω απόφαση δείχνει και πρόθεση ΜΗ συνεργασίας με τους υπόλοιπους συνδυασμούς, με τους καλά γνωρίζοντες να κάνουν λόγο για απόφαση που είχε ληφθεί από τις πρώτες ημέρες της εκλογής του.

Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό πως κάποιοι από τους αντιδημάρχους θα έχουν και την ευθύνη νομικών προσώπων έχοντας, έτσι, «φορτωθεί» μια σειρά αρμοδιοτήτων.

Οι περισσότεροι, φυσικά, και χωρίς σχετική εμπειρία και, πλέον,με αμφίβολες τις εξελίξεις εντός Δημοτικού Συμβουλίου σε κορυφαία θέματα, όπου δύσκολα θα εξασφαλίζεται πλειοψηφία στις προτάσεις της δημοτικής αρχής.

ΠΑΝ.