ΜΑΓΙΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

2757

«Ορμώμενος από τη μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου, αποφάσισα για ακόμη μια φορά να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2010 όπου και επέστρεψα στη γενέτειρά μου πόλη από τη Θεσσαλονίκη στην οποία εργαζόμουν.
Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό της ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ,με υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Ζευκλή , ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Με τον Ζευκλή Χρήστο, καθώς και με όλους τους συνυποψήφιους, μας συνδέουν τα ίδια ιδανικά και η αγάπη για το Βόϊο.
Και εγώ λοιπόν με τη σειρά μου σας καλώ όλοι μαζί να συστρατευθούμε για το κοινό καλό, για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, την δημιουργία υποδομών, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την αειφόρο ανάπτυξη, και την τουριστική ανάπτυξη του πανέμορφου τόπου μας.
Η εμπιστοσύνη με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου και κατά συνέπεια στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ αποτελεί τη δέσμευσή μου για όλα τα παραπάνω»
Ο Μαγιάγκας Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σιάτιστα και είναι 44 ετών. Είναι παντρεμένος με τη Στυλιανή Φλώρου και έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Αντιγόνη.
Το 1992 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σιάτιστας. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ λογιστικής, απόφοιτος από το Institute Internal Audit, γνώστης της Αγγλικής γλώσσας, άριστος γνώστης και κάτοχος πτυχίου Η.Υ. Επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων φορολογικών θεμάτων.
Το 1998 μέχρι το 2000 εργάστηκε στην Αγροτική τράπεζα Σιάτιστας. Από το 2000 έως το 2010 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε σε διευθυντική θέση σε μεγάλο όμιλο τηλεπικοινωνιών. Κατά το διάστημα 2004-2010 διετέλεσε μέλος σε 8 Διοικητικά συμβούλια Ανωνύμων εταιριών με αντικείμενο τις τηλεπικοινωνίες και το real estate. Το 2010 επέστρεψε στη Σιάτιστα όπου ζει και εργάζεται. Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι ιδιοκτήτης εκτροφείου γουνοφόρων ζώων.
Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βοίου.