Γ Εθνική: Γρεβενά Αεράτα – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2

2126
Πήρε το ντέρμπι στα Γρεβενά η Σιάτιστα

Το βαθμολογικό κίνητρο έλλειπε, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν υποβιβαστεί. Στο ντέρμπι ανάμεσα σε Γρεβενά Αεράτα και Μακεδονικό Σιάτιστας, το κίνητρο ήταν… το ονόρε. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 όντας ανώτεροι και χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 28′ όταν ο Μετκάρης βρήκε δοκάρι.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 39′ (0-1) με εύστοχο σουτ του Τσακνάκη έξω από την περιοχή. Ο Μπαλοδήμος επιχείρησε να ισοφαρίσει αλλά αστόχησε στο καλό σουτ του στο 41′.

Οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» τη νίκη τους στο 55′ με σκόρερ τον Τσικόπουλο από ασίστ του Μέτκαρη (0-2), ενώ ο Τσακνάκης έχασε καλή ευκαιρία με σουτ στο 82′ να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Μπαλοδήμος): Μπακιρτζής (46′ Καλιαμπάκας), Γαβρίδης (52′ Κουπτσίδης), Μπατακόιας, βασιλόπουλος Κ., Ζιαγκλιαβός, Μπαλοδήμος, Τζάτζης (70′ Λιάκας), Χαματάι, Ρίντι, Βασιλόπουλος Αθ., Χύσεν (52′ Βλάχος).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Τσούκλης): Παναγιωτίδης, Τσιαρσιώτης (75′ Οττας), Μπούρτζος, Μούστα, Μυλωνάς, Τσακνάκης, Δεληζήσης, Τσιούκρας, Μπατσής (46′ Κοτζαντίσογλου), Μετκάρης, Τσικόπουλος.

Κώστας Μάρκου
Νατάσα Στεφανοπούλου

 

Το Δ.Σ. του Μακεδονικού Σιάτιστας  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή των Σερβίων Γιάννη Παρασκευά,  καθώς και στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα.