Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» στη Σιάτιστα- Πλήθος κόσμου και ευχές στον εορτάζοντα Λάζαρο Γκερεχτέ -Βίντεο

1761

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Σιάτιστας, πραγματοποίησε το Σάββατο 20 Απριλίου, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, δέχθηκε παράλληλα τις ευχές του κόσμου, που κατέκλεισε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για εκλογικό κέντρο, ζητώντας από τους πολίτες να συνεχίσουν να δείχνουν τη στήριξή τους, στο συνδυασμό του.

«Για εμάς είναι επιλογή και μέσα από το εκλογικό κέντρο, να μιλάμε με δεσμεύσεις και συγκεκριμένες θέσεις απέναντί σας. Όχι, ξερά συνθήματα και παχιά λόγια», τόνισε ο Λάζαρος Γκερεχτές, αναφερόμενος κυρίως στην επιλογή του συνδυασμού, να παρουσιάσει ένα εκλογικό κέντρο όπου προβάλλεται σε κάθε σημείο, το πρόγραμμα της επόμενης 4ετίας.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές ζήτησε απ’ όλους τους συνδυασμούς να καταθέσουν πρόγραμμα στο δημόσιο διάλογο «ώστε να γίνει ανταλλαγή επιχειρημάτων» και κάλεσε τους πολίτες να απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις για όσα ακούνε στην προεκλογική περίοδο:

«Μην ακούτε τι έχει να πει ο καθένας, αλλά τι έχει να προτείνει και κυρίως πως, με ποιον τρόπο και πότε θα γίνει πράξη».

Σε σημείο της ομιλίας του, έκανε λόγο για άκρως «εορταστικό και ενθουσιώδες κλίμα για όλο το Βόιο», με αφορμή την υποδοχή του νέου «θρησκευτικού και πνευματικού ηγέτη της περιοχής», όπως χαρακτήρισε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, κ.κ. Αθανάσιο.



Πηγή : kozanimedia.gr