Την Κυριακή στον ανακριτή ο 45χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 12χρονης στα Γρεβενά – Μαζί και η μητέρα της ανήλικης-Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση

1385

Την Κυριακή αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 12χρονης στα Γρεβενά.

Μαζί του θα βρίσκεται, απολογούμενη, και η μητέρα της ανήλικης, η οποία φέρεται να ήταν σε πλήρη γνώση των ασελγών πράξεων στην κόρη της, με την υπόθεση να έχει σοκάρει, πραγματικά, την τοπική κοινωνία των Γρεβενών, αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του 45χρονου επιχειρηματία από τα Γρεβενά, ο οποίος βρέθηκε ημίγυμνος στο σπίτι του στα προάστια της πόλης, ήταν αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών που είχε στη διάθεσή της η Ασφάλεια Γρεβενών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα τα διαθέσιμα μέχρι στιγμής στοιχεία θέλουν τη μητέρα της 12χρονης (Ελληνίδες και οι δυο) να τελεί εν γνώσει της αποπλάνησης της κόρης της, ενώ εξετάζεται εάν και η ίδια είχε ερωτικές σχέσεις με τον 45χρονο συλληφθέντα.

Θα πρέπει να τονιστεί πως, όπως προκύπτει μέχρι τώρα, δε διαφαίνεται κάποια χρηματική συναλλαγή ανάμεσα στον 45χρονο άντρα και στη μητέρα της ανήλικης, ενώ φαίνεται πως η κατηγορία δεν συμπεριλαμβάνει βιασμό, αλλά αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος του μικρού κοριτσιού.

Kozanimedia