Φουντώνουν οι φήμες … Αλλάζει χέρια η Κοζάνη;

1541

Η νέα εποχή της Κοζάνης λέτε να έχει  ξεκινήσει;

Η Κοζάνη μετά από 12 χρόνια προεδρίας του κ. Αγάπιου Γαβριηλίδη φαίνεται να αλλάζει χέρια.

Ο νυν πρόεδρος της Κοζάνης όπως μάθαμε (και δεν ανήκουν αυτά που μάθαμε στη σφαίρα της φαντασίας) εξετάζει πρόταση παραχώρησης της ομάδας από δύο σοβαρούς ανθρώπους και γνώστες του ποδοσφαίρου.

Όπως γράψαμε και χθες πρόκειται για πολύ αγαπητά πρόσωπα, γνωστά όχι μόνο στο Νομό Κοζάνης αλλά σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Η σελίδα είναι σε θέση να γνωρίζει ονόματα και πρόσωπα αλλά για λόγους ευνόητους δε μπορεί ακόμα να τα δώσει στη. δημοσιότητα.

Μάλιστα η επιβεβαίωση για τα όσα γράψαμε χθες, ήρθε σήμερα το πρωί δια στόματος του ενός εκ των δύο ενδιαφερομένων.

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει ξανά πριν αρκετές ημέρες όμως η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες άρχισαν νέο κύκλο συζητήσεων, για αλλαγή «σκυτάλης» και μάλιστα όπως μάθαμε οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο .

Έπειτα από αυτή την τελευταία εξέλιξη υπήρξε μια φοβερά έντονη φημολογία στην «Πλατεία» για το ότι η ομάδα βρίσκεται σε καθεστώς αλλαγής ιδιοκτησίας.

Φυσικά, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για σενάρια που έχουν ακουστεί κι άλλες φορές και έχουν διαψευστεί στο παρελθόν.

Η όχι και τόσο καλή κατάσταση της Κοζάνης και η μέτρια έως κακή πορεία για τα δεδομένα και το όνομα των ερυθρόλευκων το προηγούμενο διάστημα,(3 χρόνια στο Α’ τοπικό ) ήταν τα δεδομένα που ενίσχυσαν την… εξάπλωση της συγκεκριμένης φήμης.

Βέβαια για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα ο νυν πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης 12 χρόνια έδωσε ψυχή και σώμα Μάτωσε οικονομικά αλλά κι από την άλλη δε βρήκε και την ανάλογη στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο (πλην ελαχίστων).

Κακή επικοινωνιακή πολιτική; κακός σχεδιασμός τα τελευταία χρόνια; έλλειψη χρημάτων; κούρασε; κουράστηκε; είναι αυτά που ακουγόταν και του καταλόγιζαν τελευταία όλο και πιο πολύ οι φίλαθλοι που είχαν γυρισμένες τις πλάτες σ αυτόν και στην ομάδα.

Η σελίδα σέβεται την προσπάθεια του Αγάπιου.

Πολλές φορές ήρθε σε κόντρα με τον ίδιο αλλά κι άλλες τόσες τον στήριξε.

Θεωρούμε – κι αυτή είναι η γνώμη μας – ότι έφτασε η ώρα ο κ. Γαβριηλίδης να παραδώσει την ομάδα σε δύο παιδιά φιλόδοξα ικανά , με όρεξη να προσφέρουν .

Είναι η ευκαιρία του …

Μια ευκαιρία που αν τελικά γίνει γκολ θα την χειροκροτήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

Ο φίλος Αγάπιος θα φύγει με ψηλά το κεφάλι και ήσυχος.

Θα έχει παραδώσει την ομάδα σε καλά χέρια και σε πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Σε διαφορετική περίπτωση; Τι είχες Γιάννη μου; Τι είχα πάντα !!!!

Γιώργος Κατσίκας – fckozani.gr