Χρήστος Ζευκλής: «Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη νίκη στον επόμενο γύρο και με μεγάλη διαφορά» -Δημήτρης Κοσμίδης: «Ψηφίζουμε όλοι Κοσμίδη ,αλλάζουμε σελίδα στο δήμο Βοΐου»

2014

O κ. Χρήστος Ζευκλής μίλησε στο Λύσανδρο Ρήγα και το ραδιοΛόγος για τον πρώτο γύρο των εκλογών στο δήμο Βοΐου, το οποίο από τις 10 το βράδυ της Κυριακής είχε ξεκαθαρίσει για το συνδυασμό του. «Θα δώσουμε έναν διαφορετικό αγώνα από την αρχή μιας και στο δήμο έχουμε να κάνουμε με πέντε διαφορετικές ενότητες».

Οι τρεις πρώτοι συνδυασμοί θα έχουν περίπου τις ίδιες έδρες κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται συνεργασίες με τις έδρες να κατανέμονται 8-7-7 ή 8-8-7. Για τον κ. Ζευκλή αποτελεί ζήτημα το ποιος θα μπορέσει να διοικήσει ισομερείς δυνάμεις με τον ίδιο να εξηγεί ότι δεν έχει κόντρες με κανέναν, ενώ το Βόιο έχει ανάγκη να κάνει μια επανεκκίνηση. «Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη νίκη στον επόμενο γύρο και με μεγάλη διαφορά» πρόσθεσε.

Ο Δημήτρης Κοσμίδης με τη σειρά του μίλησε στο Λύσανδρο Ρήγα για την ατελείωτη νύχτα των εκλογών με τα αποτελέσματα του τελευταίου τμήματος να έρχονται στις 4:30 κατά παράδοση από τον Αλιάκμονα. «Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για την στήριξη μετά από έναν έντιμο αγώνα χωρίς παρατράγουδα» δήλωσε. Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα , έμοιαζε ότι όλοι ήμασταν ένας συνδυασμός, ανάφερε ο κ.Κοσμίδης . Αυτό επιτάσσει και ο Κλεισθένης συνέχισε για να πάει μπροστά ο τόπος. Σε μια ενδεχόμενη συνεργασία οι δύο επικεφαλής θα κοιτούν να κάνουν και πάλι τα καλύτερα για το δήμο . Τώρα ξεκινάμε όλοι μαζί με 8 -7-7-3-2 οι έδρες χωρίς ακόμα να έχουν ξεκαθαρίσει. Πολλά ήταν τα λευκά τόνισε ο ίδιος μετά τα πολλά ψηφοδέλτια, τις τέσσερις στριμωγμένες κάλπες . «Ψηφίζουμε όλοι Κοσμίδη ,αλλάζουμε σελίδα στο δήμο Βοΐου» το μήνυμά του.

Ιωάννα Παπαδημητρίου