Τι’ … Πού… Πότε… ?

2726
bsh

Ενορία Αγίου Νικολάου: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Ταξιαρχών

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου έπεσε η αυλαία της Έκθεσης Ζωγραφικής -Αγιογραφίας του εργαστηρίου του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιατιστας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για την επόμενη χρονιά.
Μια έκθεση που πραγματικά εντυπωσίασε με τα έργα των μαθητών-καλλιτεχνών και του δασκάλου Παναγιώτη Πανταζή.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το Σάββατο 2Νοεμβρίου και παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Κ.Κ Αθανάσιος, ο δήμαρχος κ.Ζευκλής Χρήστος, ο ευεργέτης της Σιάτιστας κ. Παπανικολαου Κων/νος,η πρόεδρος του περιφερ.συμβουλίου Δ.Μακεδονίας κ Ντιο Ευφροσυνη, ο πρόεδρος του τοπικού Σιάτιστας Κ.Σαμαράς Δημήτριος, η αντιδήμαρχος κ.Πάτρα Νικολέτα, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ κ.Ελένη Κακάλη – Χαλαμούτη και πλήθος κόσμου.
Οι παρόντες είχαν την χαρά να ταξιδέψουν στον κόσμο της τέχνης με την πιανίστα κ.Christiane Morien, η οποία προσέφερε όμορφες μουσικές στιγμές με το πιάνο.
Την έκθεση επισκέφτηκαν Ο Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κύριος Γ.Κεφαλογιάννης, οι Βουλευτές του Ν.Κοζάνης, οι Κρήτες, επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας,οι οποίοι ήρθαν στη Σιάτιστα λόγω του εορτασμού της 107ης επετείου της Απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό και πολλοί συμπολίτες.
Η έκθεση ήταν αφιερωμένη και στην Σιατιστινή ζωγράφο Θάλεια Φλωρά- Καραβία.
Το Δ.Σ του συλλόγου Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν και επισκέφτηκαν την έκθεση.