Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Παρουσιάστρια γρονθοκόπησε floor manager-Για τα μάτια του εικονολήπτη !!

2652

Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ που έφτασε μέχρι το αυτόφωρο. Χθες στο Ραδιομέγαρο εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ γνωστής παρουσιάστριας από τον χώρο της ενημέρωσης και floor manager, καθώς η πρώτη διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τον εικονολήπτη σύζυγο της δεύτερης.

Αν και αρχικά μεταδόθηκε πως η απατημένη σύζυγος είναι σκηνοθέτρια, τελικά, σύμφωνα με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open Beyond, είναι floor manager.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η παρουσιάστρια διατηρούσε παράνομο δεσμό με έναν εικονολήπτη που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής, ενώ η σύζυγός του ήταν φίλη της και floor manager.

Όταν κάποια στιγμή η απατημένη γυναίκα έμαθε για τον παράνομο δεσμό τους, πήγε στο πατρικό της παρουσιάστριας και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω. Τότε, τα πράγματα ξέφυγαν και η παρουσιάστρια όχι μόνο τσακώθηκε μαζί της, αλλά τη γρονθοκόπησε.ς

Το ζευγάρι κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου το ζευγάρι έκανε μήνυση στην παρουσιάστρια της ΕΡΤ για εξύβριση και απειλή.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παράλληλα έκανε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια του ζευγαριού, κατηγορώντας το για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Δείτε εδώ