ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3139

Κατασχέθηκαν πεντακόσια (500) πακέτα τσιγάρων και εικοσιπέντε (25) συσκευασίες καπνού

Συνελήφθη χθες (04-10-2019) το μεσημέρι στα Γρεβενά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 56χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 56χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός αποσκευής του, πεντακόσια (500) πακέτα τσιγάρων και εικοσιπέντε (25) συσκευασίες καπνού των πενήντα (50) γραμμαρίων έκαστη, χωρίς να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Κατασχέθηκαν οι ποσότητες τσιγάρων και καπνού, καθώς και η αποσκευή του.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Συνελήφθη χθες (04-10-2019) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 48χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κτηνοτρόφων σε Σιδερά-Λιβερά για το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο-Η συνέντευξη Τύπου-Βίντεο

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο ανωτέρω προχθές (03-10-2019) το μεσημέρι στην Κοζάνη, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού. Αναζητηθείς από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε ο 48χρονος και συνελήφθη, ενώ το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.