Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα Περισσότερα: Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα

2380

Μια πλάκα είπε να κάνει στην οικογένειά της πως κέρδισε 250.000 λίρες στο Λόττο, μόνο και μόνο για να κερδίσει τελικά 1 εκατ. λίρες!

Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα

Αλήθεια αυτή τη φορά, μόνο που κανείς δεν την πίστευε πια. Αυτό συνέβη στην υπερτυχερή Charlotte Peart, που κατάφερε να ξεγελάσει τον άντρα της πριν από μερικές εβδομάδες και έσκασε μετά στα γέλια με το πάθημά του.

Όταν ωστόσο του τηλεφώνησε περιχαρής 3 βδομάδες αργότερα για να του πει πως κέρδισε 1 εκατ. λίρες (1,11 εκατ. ευρώ) στο Euromillions, ο Daniel δεν θα την πατούσε φυσικά και δεύτερη φορά. Την αγνόησε και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του, καθώς είχε κουραστεί από τα καμώματά της.

«Δεν την πίστεψα καθόλου, γιατί μας αρέσει να κάνουμε πλάκες ο ένας στον άλλο», είπε ο σύζυγος στην «Daily Mirror». Και έπρεπε να του στείλει εκείνη μια φωτογραφία από το νικητήριο μήνυμα που πήρε από την εταιρία για να πιστέψει πως ήταν εκατομμυριούχοι!

Η 28χρονη Charlotte από τη Βρετανία προσθέτει: «Δεν με πίστεψε. Μου είπε στην πραγματικότητα ‘‘δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα αγάπη’’ και κατέληξε να δώσει την κλήση στον αδερφό του. Ήταν μια τρελή και όχι μια φυσιολογική μέρα».

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά και θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, αγοράζοντας ένα μεγαλύτερο σπίτι, όπως λέει ο 27χρονος μαραγκός Daniel.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το Γυμνάσιο και παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια, ζώντας για πολύ καιρό στο πατρικό της Charlotte. Όσο για το τυχερό δελτίο, της κόστισε μόλις 1,5 λίρα…