Έπιασε το σύζυγό της στο κρεβάτι με τη… θεία του και δεν φαντάζεστε τι έκαναν μετά!

1646

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 33χρονη Βρετανίδα, κάνοντας «τσακωτό» το σύζυγό της στο κρεβάτι με τη… θεία του, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου έβαλαν στεφάνι.

Όλα άρχισαν όταν η Λορέν, η θεία του Κένι, η οποία είναι μόλις δέκα χρόνια μεγαλύτερη από την απατημένη Κιμ (gallery) μετακόμισε στο σπίτι τους με τον τότε σύντροφό της.

Και μπορεί μερικές εβδομάδες αργότερα να χώρισαν, ωστόσο το νιόπαντρο ζευγάρι επίτρεψε στην ασυγκράτητη θεία να συνεχίσει να μένει μαζί τους.

Έξι εβδομάδες όμως μετά το γάμο, χτύπησε… καμπανάκι στην Κιμ ότι κάτι δεν πάει καλά όταν βρήκε το σύζυγό της και τη θεία του αγκαλιασμένους στον καναπέ.

Υποψιασμένη έτσι, την επόμενη ημέρα έφυγε νωρίτερα και απροειδοποίητα από τη δουλειά της, προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες της.

Έχοντας ωστόσο ξεχάσει τα κλειδιά της («μέρα που βρήκε!»), άρχισε να χτυπάει με μανία την πόρτα, καθώς ο σύζυγός της αργούσε να ανοίξει.

Όταν επιτέλους άνοιξε, απαίτησε να μάθει πού είναι η Λορέν.

«Μου είπε ότι ήταν στο δίπλα δωμάτιο, αλλά εγώ δεν τον πίστεψα. Όρμησα στην κρεβατοκάμαρά μας και τη βρήκα γυμνή. Τρελάθηκα ακόμα περισσότερο που είδα ότι είχαν μαγαρίσει το συζυγικό μου κρεβάτι» εξομολογήθηκε η 33χρονη.

Όχι πάντως πως το παράνομο και ανώμαλο ζευγάρι πτοήθηκε όταν τους πέταξε έξω από το σπίτι, αφού ανιψιός και θεία αποφάσισαν να μετακομίσουν σε δικό τους διαμέρισμα σε μικρή μάλιστα απόσταση!

«Δεν μπορεί να ζητάς συγγνώμη για το ποιον θα ερωτευτείς», αρκέστηκε να δηλώσει η «πέτρα του σκανδάλου»…