Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Έτσι έπεσε σε κώμα και πέθανε το πεντάχρονο κοριτσάκι στη Φλώρινα –...

Έτσι έπεσε σε κώμα και πέθανε το πεντάχρονο κοριτσάκι στη Φλώρινα – Η νεκροψία αποκάλυψε την άγνωστη αλήθεια!

2108

Συγκλονίζει τη Φλώρινα η οικογενειακή τραγωδία, με ένα μικρό παιδί να αφήνει την τελευταία του πνοή, στα χέρια των γονιών του. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το 5χρονο κοριτσάκι ήταν νεκρό όταν έφτασε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο και έτσι απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το παιδί μετέφεραν οι ίδιοι οι γονείς του στο νοσοκομείο καθώς ανεξήγητα για εκείνους είχε πέσει σε κώμα και λίγο αργότερα κατέληξε. Ο αναπάντεχος επίλογος στη ζωή της μικρής άρχισε να γράφεται στο Βαρικό Φλώρινας το βράδυ της Τρίτης 21 Αυγούστου 2018 λίγο μετά τις 21:00.

Το παιδί κατέρρευσε και όπως διαπιστώθηκε αργότερα έπεσε σε κώμα και έχασε τη ζωή του. Οι γονείς της μικρής έλεγαν σε γιατρούς και αστυνομικούς, πως δεν είχε προηγηθεί κάτι που να εξηγούσε τους λόγους της τραγωδίας. Οι απαντήσεις έμελλε να δοθούν λίγες ώρες αργότερα, από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στο άψυχο σώμα της μικρής.

Από αλλεργικό σοκ ο θάνατος του παιδιού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε σήμερα το πρωί ο ιατροδικαστής Ιωάννη Φούντος, το άτυχο παιδί έχασε τη ζωή του από οξύ αλλεργικό σοκ, το οποίο, σύμφωνα με τις περισσότερες μέχρι τώρα εκτιμήσεις, προήλθε πιθανότατα από χορήγηση αντιβιοτικού φαρμάκου.

Το τελευταίο ενδεχόμενο θα οριστικοποιηθεί, ωστόσο, μόνο μετά από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του παιδιού

Οι σοκαρισμένοι γονείς του παιδιού, προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Για την υπόθεση έχει ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και η αστυνομία που θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα της υπόθεσης.

kozanimedia.greordaia.org