Αν και μόλις 12 ετών, κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα κουζίνας σε σπίτι στο Ηράκλειο και να αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και συλλεκτικά χαρτονομίσματα. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο ο ανήλικος δράστης, Βουλγαρικής υπηκοότητας, δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αξιοποίησαν τα στοιχεία και τις περιγραφές που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στον 12χρονο «ποντικό». Μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία. Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

1490

Αν και μόλις 12 ετών, κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα κουζίνας σε σπίτι στο Ηράκλειο και να αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και συλλεκτικά χαρτονομίσματα.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο ο ανήλικος δράστης, Βουλγαρικής υπηκοότητας, δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αξιοποίησαν τα στοιχεία και τις περιγραφές που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στον 12χρονο «ποντικό». Μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία.

Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.