Απάντηση του Λάζαρου Γκερεχτέ στον Δημήτρη Λαμπρόπουλο : «Τίποτα πιο δυνατό απ’ την αλήθεια»

1481

Ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο επικεφαλής του Λάζαρος Γκερεχτές, έχουν επιλέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να απασχολούν τα ΜΜΕ προβάλλοντας τις θέσεις, τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά για το οποίο ζητάν να κριθούν από τους πολίτες.

Μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, ανούσιες «κοκορομαχίες» και κενού περιεχομένου ανακοινώσεις. Αυτό μας χαρακτηρίζει, έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τις 26 Μαΐου.

Οφείλουμε όμως να μην αφήνουμε αναπάντητα αισχρά ψεύδη και μια στυγνή προπαγάνδα που στήνεται για το συνδυασμό μας, υποκινούμενη από συγκεκριμένους συνυποψήφιούς μας.

Ας μιλήσουν λοιπόν τα γεγονότα και η μόνη δύναμη που μπορεί να πείσει τους πολίτες: Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Στη διακομματική επιτροπή, ο συνδυασμός μας προσήλθε με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο. Γνωρίζοντας απόλυτα και τις νομικές αλλά και τις ηθικές(παρακάτω θα μιλήσουμε και γι’ αυτό) διαδικασίες, ακούσαμε το Δήμαρχο, Δημήτρη Λαμπρόπουλο, να ζητά την Παρασκευή 24 Μαΐου να πραγματοποιήσει ομιλία στην αίθουσα του Βουδούρειου Πολιτιστικού Κέντρου στις 7μ.μ.

Αντιλαμβανόμενοι το ηθικό του δικαίωμα, επιλέξαμε να ζητήσουμε το χώρο της πλατείας Δημαρχείου, στις 8.30μ.μ., δίνοντας μάλιστα το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση της δικής του εκδήλωσης.

Ως δια μαγείας ο κ. Λαμπρόπουλος άλλαξε την απόφασή του και θυμήθηκε πως ήθελε να μιλήσει- ω του θαύματος- που λέτε; Στην πλατεία Δημαρχείου.

Και αφού το συγκεκριμένο ζήτημα φάνηκε να λύνεται, καθώς οι ώρες και οι χώροι δεν συμπίπτουν, εμφανίσθηκε άλλος υποψήφιος ο οποίος ζήτησε την ίδια ώρα και τον ίδιο χώρο με το δικό μας συνδυασμό, δηλώνοντας ψευδώς στη διακομματική σύσκεψη, πως έχει καταθέσει αίτηση στην αστυνομία πριν από 10 ημέρες.

Το συγκεκριμένο γεγονός, η μακροσκελέστατη ανακοίνωση του κ. Λαμπρόπουλου το αγνοεί επιδεικτικά, διότι ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να πλήξει το Λάζαρο Γκερεχτέ και τους συνεργάτες του, με φαιδρά ψέματα. Η αλήθεια όμως είναι πιο δυνατή.

Ο συνδυασμός μας ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία, την ώρα της διακομματικής, κατέθεσε τις απαραίτητες αιτήσεις στην αστυνομία, η οποία είχε δεχθεί αίτηση από έτερο συνδυασμό για συγκεκριμένες ημερομηνίες, τι περίεργο όμως και αυτό το γεγονός αποσιωπάται από το συντάκτη της ανακοίνωσης του κ. Λαμπρόπουλου. Είπαμε όμως, την αλήθεια δεν την κερδίζουν τα συνεχόμενα ψέματα.

Για τα περί ήθους: Ο συνδυασμός μας, περιμένει ακόμα από τον κ. Λαμπρόπουλο να μάθει την ώρα που θα του παραχωρηθεί η αίθουσα για την ομιλία στη Γαλατινή στις 22 Μαΐου. Ημερομηνία στην οποία και ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου θα πραγματοποιήσει ομιλία στον ίδιο χώρο. Το ήθος μας, αυτό επιβάλλει και με αποδείξεις. Είναι τόσο σκληρή η αλήθεια…

Και τέλος για να μην κουράζομαι τους συμπολίτες μας. Αλήθεια, ποιος επικαλείται το ήθος; Ο κύριος που επέλεξε με αποφάσεις, στα όρια της παρανομίας, να αποπέμψει από τη θέση της την Αντιδήμαρχο, Φωτεινή Ζιάρα, με κρατημένο πρωτόκολλο 15 ημερών πριν την ανακοίνωση της απόφασής του, επειδή τυγχάνει να είναι υποψήφια με το δικό μας συνδυασμό;

Ο κύριος που απέπεμψε από τη θέση του τον πιο επιτυχημένο Αντιδήμαρχο της θητείας του(Λάζαρος Γκερεχτές), επειδή «τόλμησε» να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος;

Ο κύριος που με το μαχαίρι στο λαιμό, έλεγε σε αντιδημάρχους του «ή με εμένα ή σε καθαρίζω» ζητώντας τις ταυτότητές τους για το ψηφοδέλτιό του; Ποιος έχασε το ήθος για να το βρει ο κ. Λαμπρόπουλος;

Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Ο πολύτιμος χρόνος της ενημέρωσης των συμπολιτών μας, πρέπει να καλυφθεί με ουσιαστικό διάλογο, παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων των συνδυασμών και καταγραφής των προβλημάτων.

Με τα ψέματα του κ. Λαμπρόπουλου, δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε.

Απλώς η αλήθεια το επέβαλε…

Γραφείο Τύπου συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί»