Ειδήσεις … Ειδήσεις !!!

1873

Ν. Χαρδαλιάς από την Κοζάνη: “Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Απο εδώ ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην Α’ φάση, από εδώ ξεκινά και στη Β’ φάση. Είναι ένα στοίχημα που του κέρδισε η Δ. Μακεδονία στην Α’ Φάση θα το κερδίσει και τώρα” (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στη Π.Ε. Κοζάνης, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός, εξερχόμενος, από τη σύσκεψη, ανέφερε πως: “Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Απο εδώ ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην Α’ φάση, από εδώ ξεκινά και στη Β’ φάση. Είναι ένα στοίχημα που του κέρδισε η Δ. Μακεδονία στην Α’ Φάση θα το κερδίσει και τώρα”, ενώ υπερασπίστηκε την άποψή του να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία, χρησιμοποιώντας τα ήδη γνωστά επιχειρήματα ότι δεν έχει σημειωθεί καμιά συρροή (μέχρι στιγμής), συμπληρώνοντας πως ειναι πιο εύκολο να τηρούνται τα μέτρα στα σχολεία  παρά στις πλατείες ή οπουδήποτε αλλού που δεν υπάρχει έλεγχος.

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr

“Η ευθύνη (για την κατάσταση που φτάσαμε) ανήκει σε όλους, κυρίως όμως έγινε σε στέκια νεολαίας όπου εκεί υπήρχε ένας έντονος συγχρωτισμός και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα”, ανέφερε εξερχόμενος από τη σημερινή σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.


 Χύτρα ειδήσεων: Η λίστα με τα cafe – bar που διάβασε ο Ν. Χαρδαλιάς και στα οποία υπήρχαν πολλά κρούσματα – Η αναφορά του επίσης σε πάρτι 70 ατόμων στο στο χωριό Χρώμιο Κοζάνης, από το οποίο προήλθαν 11 κρούσματα
   H στήλη αποκαλύπτει κάποια από τα αξιοσημείωτα, που ειπώθηκαν, στο  πλαίσιο της ενημέρωσης, στους τοπικούς φορείς, από τον Ν. Χαρδαλιά. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, θέλοντας να τεκμηριώσει την απόφαση τής Πολιτικής Προστασίας για lock down σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης, είχε μαζί του μια λίστα με συγκεκριμένα cafe – bar  της Κοζάνης, τα οποία κατονόμασε και στα οποία, όπως σημείωσε, κατεγράφησαν αρκετά κρούσματα, με την ιχνηλασία να αποδεικνύει ότι υπήρχε μεγάλη διασπορά. Αναφέρθηκε, επίσης, στ’ ότι, αρκετά κρούσματα προήλθαν κι από την Πέλλα και τις γνωστές συρροές κρουσμάτων, που κατεγράφησαν εκεί, ενώ έκανε λόγο και για κρούσματα που προήλθαν από κηδείες και γάμους. Μάλιστα αναφέρθηκε και σ΄ ένα πάρτι 70 ατόμων στο χωριό Χρώμιο Κοζάνης, από το οποίο προήλθαν 11 κρούσματα.
Η Χύτρα


Χύτρα ειδήσεων: Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, κατέβηκε από το υπηρεσιακό όχημα κι έκανε συστάσεις σε παραγωγό της λαϊκής αγοράς, που είχε κατεβασμένη, στο πηγούνι, τη μάσκα
   


 
Ένα ακόμη περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά, που εκτυλίχθηκε μετά τη λήξη τη σημερινής σύσκεψης στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης. Κατά την αναχώρησή του,  από την Κοζάνη, διερχόμενος, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, την οδό Γκέρτσου, μπροστά από την κεντρική λαική αγορά της Κοζάνης, είδε έναν παραγωγό ο οποίος είχε τη μάσκα στο πηγούνι. Κατέβηκε από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, τον πλησίασε και σε έντονο ύφος του έκανε παρατήρηση για να φορέσει τη μάσκα, ζητώντας του να τηρεί τα μέτρα.
Η Χύτρα