Βίντεο, από την χθεσινή επιχείρηση της πυροσβεστικής, έξω από τη Νέαπολη Βοΐου και τον απεγκλωβισμό & ανάσυρση νεκρού 44χρονου οδηγού αγροτικού αυτοκινήτου που έπεσε στο ποτάμι – Οι δηλώσεις του Υποδιοικητή Π.Υ. Κοζάνης

2116

Βίντεο, από την χθεσινή επιχείρηση της πυροσβεστικής, έξω από τη Νεάπολη Βοΐου και τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση του νεκρού 44χρονου οδηγού αγροτικού αυτοκινήτου που έπεσε στο ποτάμι. Οι δηλώσεις του Υποδιοικητή Π.Υ. Κοζάνης.

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα (Σάββατο 21/12/2019) λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, από την κοίτη του Αλιάκμονα ποταμού, στη γέφυρα της Νεάπολης Κοζάνης, ο 44χρονος οδηγός ΙΧ αγροτικού οχήματος, ο οποίος έχασε τον έλεγχό του οχήματος και κατέληξε στα παγωμένα νερά.
Ήταν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, όταν ο άτυχος οδηγός, για άγνωστο λόγο βρέθηκε με το αγροτικό του μέσα στις όχθες του Αλιάκμονα ποταμού, αφού πρώτα αυτό χτύπησε πάνω σε ένα δένδρο, που βρισκόταν κοντά στον είσοδο της γέφυρας, στο 44ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων.
Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, που είχε τραυματιστεί θανάσιμα, επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, με έξι άνδρες και δύο οχήματα.
Ανακρίσεις για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος γίνονται από τη Τροχαία Κοζάνης.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Το βίντεο είναι από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 – Για τη μεταφορά στο youtube kozan.gr