Δημοπρασία Ιουνίου Saga Furs: Διεθνείς αγοραστές ιδιαίτερα δραστήριοι κατά την πρώτη ημέρα δημοπράτησης Αλεπούδων

946

Η δημοπρασία Ιουνίου ξεκίνησε με ένα ευρύ διεθνές πλήθος 450 αγοραστών που περιελάμβανε περισσότερους από 200 Κινέζους αγοραστές.

Πρώτα πουλήθηκαν, σε ποσοστό 100%, 35,000 γουνοδέρματα Finnraccoon σε σταθερές τιμές σε σύγκριση με τις τιμές δημοπρασίας Μαρτίου. Η αίθουσα δημοπράτησης ήταν ιδιαίτερα ενεργή, τις περισσότερες αγορές πραγματοποίησε η ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας με καλή υποστήριξη από την Τουρκία.

Η πωλήσεις 55,000 γουνοδερμάτων Blue Frost Fox ακολούθησαν το ίδιο μοντέλο πωλήσεων με 90% πωλήσεις. Οι κύριοι αγοραστές ήταν η Ευρωπαϊκή και η βορειοαμερικάνικη βιομηχανία μόδας με καλή υποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία και Ρωσία. Το Blue Frost Fox Top Lot αγοράστηκε από τον κ Pu Xiao Liang για τις εταιρίες του Alyinvow και Disy στην Κίνα.

Η δημοπράτηση των 500,000 γονοδερμάτων Blue Fox πωλήθηκε σε ποσοστό 90% σε σταθερές τιμές στο Κινεζικό νόμισμα σε σύγκριση με την δημοπρασία Μαρτίου.

Οι Blue fox πωλήθηκαν σε σταθερές τιμές

Η προσφορά των Blue fox πωλήθηκε σε ποσοστό 90% και σταθερές τιμές, σε Κινεζικό νόμισμα, σε σύγκριση με την δημοπρασία Μαρτίου. Η πιο δραστήρια αγοράστρια χώρα υπήρξε η Κίνα με πολύ καλή υποστήριξη από την Νότια Κορέα, την Τουρκία, την Ρωσία και την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Τα 50,000 γουνοδέρματα Blue Shadow fox πωλήθηκαν 100% σε σταθερές τιμές.

Το Blue Shadow Top Lot αγοράστηκε από την εταιρία Mega Fur για λογαριασμό της Fire Lady Fur από την Κίνα.