Είχε καταπιεί εκατοντάδες… κοσμήματα και λουκέτα! (εικόνες)

1467

Με “χρηματοκιβώτιο” έμοιαζε το στομάχι της νεαρής Ινδής, λόγω του αριθμού, αλλά και της αξίας των αντικειμένων.

Είχε καταπιεί εκατοντάδες… κοσμήματα και λουκέτα! (εικόνες)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας που κλήθηκαν να εγχειρήσουν μια 26χρονη μετά τους συνεχείς εμετούς που έκανε ύστερα από κάθε γεύμα. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι στο στομάχι της 26χρονη Ρούνι Κατούν βρίσκονταν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 60.000 ευρώ!

Συνολικά , αφαίρεσαν από το στομάχι της γυναίκας 69 αλυσίδες, 80 σκουλαρίκια, 46 κοσμήματα, οχτώ λουκέτα, τέσσερα κλειδιά και 11 σκουλαρίκια μύτης. Η μητέρα της 26χρονης όταν ρωτήθηκε αν είχε αντιληφθεί τι έτρωγε η κόρη της απάντησε ότι ναι μεν είχε διαπιστώσει ότι πολύτιμα αντικείμενα εξαφανίζονταν αλλά δεν είχε καμία ιδέα ότι ήταν η κόρη της που τα κατάπινε. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κάθε φορά που την ρωτούσε για τα εξαφανισμένα αντικείμενα εκείνη έβαζε τα κλάμματα χωρίς να δίνει περισσότερες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η 26χρονη όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν «αδυνατισμένη και αδύναμη. Οι δείκτες της ήταν πολύ χαμηλοί και χρειαστήκαμε πέντε φιάλες αίμα για να πραγματοποιήσουμε την επέμβαση». Τελικά οι γιατροί μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας της 26χρονης την εγχείρησαν με την επέμβαση να διαρκεί 75 λεπτά και την ασθενή πλέον να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.