ΕΔΩ ΒΟΙΟ ….. !!!!

3530

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοϊου Χρ.Ζευκλής στο Top Channel: Τι λέει για το χωροταξικό του Δήμου-Τι θα κάνει με τα διόδια – Βίντεο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοϊου Χρ.Ζευκλής στο Top Channel.

Τι λέει για το χωροταξικό του Δήμου

-Τι θα κάνει με τα διόδια

– «Τρίτη και καλύτερη…δεν είναι εγωϊσμός, είμαι επίμονος, όταν κάτι θεωρώ πως μπορεί να γίνει».

Δείτε το βίντεο

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ σε Περιφέρεια και Δήμους της Κοζάνης!

Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ σε Περιφέρεια και Δήμους της Κοζάνης!

Τους υποψηφίους του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, στην Περιφέρεια και στους δήμους της Δ. Μακεδονίας, ανακοίνωσε το ΚΚΕ, το βράδυ της Τρίτης 18/12,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τμ. Δυτ. Μακεδονίας, στην Κοζάνη.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι ο κ. Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης ο Νόντας Στολτίδης, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας η Αντωνία Χόλμπα, στο δήμο Σερβίων Βελβεντού ο Νίκος Γεωργακόπουλος και στο δήμο Βοΐου ο Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Θανάσης Χαστάς, Yποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας

Γρηγόρης Νασιόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος!!

Γρηγόρης Νασιόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος!!

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που έγινε στο πρόσωπο μου όσον αφορά την ενασχόληση με τα κοινά στο Δήμο Βοΐου.

Στην παρούσα φάση της ζωής μου οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες και οι προτεραιότητες διαφορετικές.

Παραμένω ενεργός πολίτης κι εύχομαι Καλό αγώνα και Καλές γιορτές σε όλους ιδιαίτερα σε όσους μπαίνουν στον πολιτικό στίβο για το καλό του τόπου και της Κοινωνίας.

Αυτά αναφέρει ο Γρηγόρης Νασιόπουλος σε δήλωσή του,  με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι επικεφαλής της κεντροαριστεράς αλλά και ούτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Όραμά μας οι ενεργοί πολίτες!!!

Αγαπημένο Βόιο ένας τόπος με μεγάλη φυσική ομορφιά, o Δήμος Βοΐου με πρωτεύουσα τη Σιάτιστα και ιστορική πρωτεύουσα τη Νεάπολη περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα Ασκιού, Nεαπόλεως, Πενταλόφου, Σιάτιστας και Τσοτυλίου.

Ένας από τους μεγαλύτερους γεωγραφικά δήμους της Ελλάδας με ιδιομορφίες και πολλούς μικρούς οικισμούς που με τις σωστές επιλογές μπορεί να αποτελέσει ένα δήμο πρότυπο.

Δυστυχώς η καθημερινότητα των κατοίκων τα τελευταία χρόνια όλο και δυσκολεύει, σ’ αυτό βέβαια έχουν συμβάλλει πολλά γεγονότα, αλλά κυρίως η έλλειψη οράματος από πλευράς δημοτικής αρχής.

Οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη τους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα έχει όραμα, όρεξη να δουλέψει, αφουγκράζονται τα προβλήματα του δήμου και της τοπικής κοινωνίας έχοντας τη διάθεση όλοι μαζί να παραγάγουν έργο και το βασικότερο καλή συνεργασία με το δήμαρχο ο οποίος θα ελέγχει και θα συντονίζει το έργο της δημοτικής αρχής, θα λειτουργεί με εξωστρέφεια και θα είναι κοντά στα προβλήματα τον πολιτών με αγάπη και όραμα για τον τόπο που ζούμε, με ενεργούς πολίτες που θα έχουν λόγο για την καθημερινότητα τους.

Kάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στην τοπική κοινότητα Χορηγού του δήμου Βοΐου

Kάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στην τοπική κοινότητα Χορηγού του δήμου Βοΐου

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη μια μονοκατοικία  στην τοπική κοινότητα Χορηγού του δήμου Βοΐου, όταν από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής αιτία (πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από το τζάκι) τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18/12 και στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 4 οχήματα και 8 άντρες.

Στη μονοκατοικία ζούσε μια ηλικιωμένη, η οποία είναι καλά στην υγεία της.