Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή που κάνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων της Καλαμιάς για καθολική παύση εργασιών στην υπόθεση των φωτοβολταϊκών έξω από το χωριό μέχρι να γίνει η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων

493

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, εκδόθηκε, πριν από λίγο, η προσωρινή διαταγή που κάνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων της Καλαμιάς για καθολική παύση εργασιών στην υπόθεση των φωτοβολταϊκών έξω από το χωριό μέχρι να γίνει η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

kozan.gr

Κοζάνη: Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο για Λάρισα – Αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με μηχανάκι (Φωτογραφίες)

Τροχαίο ατύχημα στην πόλη της Κοζάνης και συγκεκριμένα στην έξοδο της πόλης για Λάρισα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με μηχανάκι. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός από το μηχανάκι ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

Η προώθηση του τουριστικού  προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Βουλγαρίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι εξοικείωσης για Βούλγαρους δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε από 07 – 11/06/2023 με στόχο την προώθηση του τουριστικού  προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Βουλγαρίας.

Το ταξίδι διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Ελληνικής Πρεσβεία Σόφιας.

Στην αποστολή συμμετείχαν εκπρόσωποι της Βουλγαρικής  Εθνικής Τηλεόρασης BNT, της Βουλγαρικής Εθνικής Ραδιοφωνίας  BNR, του τηλεοπτικού δικτύου ΝΟVA, το τηλεοπτικού δικτύου Bloomberg Tv Bulgaria και της τουριστικής ιστοσελίδας Travel Bulgaria News.

Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, πραγματοποίησαν σειρά συνεντεύξεων με ανθρώπους του τουρισμού, του πολιτισμού, της οινογαστρονομίας και ενημερώθηκαν διεξοδικά για το τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετείχαν σε υπαίθριες δραστηριότητες στις λίμνες και τα ποτάμια της περιοχής, βίωσαν τη ζεστή δυτικομακεδονική φιλοξενία και μυήθηκαν στην ιδιαίτερη γαστρονομική κληρονομιά της Δυτικής Μακεδονίας στα εστιατόρια και τα οινοποιεία της περιοχής.