Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Πρώϊου Ευλαμπίας σε υπηρεσίες του Ν. Κοζάνης (Φωτογραφίες)

1411

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευλαμπία Πρώϊου επισκέφθηκε υπηρεσίες του Ν. Κοζάνης. Ξεκίνησε με το“ Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με το Διοικητή του Νοσοκομείου αναλύθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και οι ενέργειες που θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να υπάρξει η λύση αυτών.

Στη συνέχεια έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Κοζάνης Θ. Κεραμά και στελέχη της υπηρεσίας και συζήτησαν για θεσμικά θέματα, για τον εξοπλισμό και το σχέδιο που περιγράφεται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για να νιώθουν όλοι οι πολίτες ασφαλείς. Στα πλαίσια των συναντήσεων της βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με σκοπό να ενημερωθεί για την κατάσταση λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης μας.

Σε συνάντηση που είχε με τον Αρχιπύραρχο Α. Παπαζαχαρία ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά άκουσε και τις προτάσεις για τη σύσταση πυροσβεστικού κλιμακίου στη Σιάτιστα. Τέλος, κατά την επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Πρώϊου Ευλαμπίας στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Μισθωτών Κοζάνης (πρώην ΙΚΑ), συζητήθηκαν με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ε. Παυλίτσα και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας τα προβλήματα που προκύπτουν από την ενοποίηση των ασφαλιστικών φορέων που επηρεάζουν τόσο από τους ασφαλισμένους όσο και τους υπαλλήλους.

Στο δημαρχείο Βοΐου στη Σιάτιστα, βρέθηκε τη Δευτέρα 24/06/2019, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν.Κοζάνης, κα Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου – Βαρζή, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο. Η Υποψήφια Βουλευτής Ν. Κοζάνης, άκουσε με προσοχή τις απόψεις του δημάρχου και δεσμεύθηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, μέσα από τη συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων του Νομού.