Η διαρροή στην δεξαμενή πετρελαίου «έκλεψε» το πετρέλαιο

2320

Σε διαρροή στην δεξαμενή  πετρελαίου και όχι  σε ανθρώπινο χέρι οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα η απώλεια των 2700 λίτρων πετρελαίου που χάθηκαν μέσα σε μια νύχτα από το ΕΠΑΛ Σιάτιστας, όπως είχε καταγγείλει ο Διευθυντής του Σχολείου Κώστας Μαργαρίτης.

Μετά από έρευνα που διεξήχθη στην δεξαμενή πετρελαίου , διαπιστώθηκε ότι η ποσότητα του πετρελαίου διέρρευσε, χωρίς και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας να διαφαίνεται  ότι σημειώθηκε κλοπή. Στο ΕΠΑΛ Σιάτιστας από νωρίς το πρωί έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί προκειμένου να ερευνήσουν την καταγγελία. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Σχολείου στο σημείο βρέθηκαν επίσης  ο Αντιδήμαρχος Βοίου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, μετά την απώλεια του πετρελαίου από την δεξαμενή μέσα σε 24 ώρες. Μετά από εξέταση όλων των ενδεχομένων, σήμερα το απόγευμα παρουσία όλων των εμπλεκομένων, στη δεξαμενή μπήκε λίγο πετρέλαιο και αποδείχθηκε ότι υπάρχει διάβρωση που οδηγούσε το πετρέλαιο μέσα στο έδαφος χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό αφού απορροφούνταν από το έδαφος.

Από τα στοιχεία που προκύπτουν πάντως  μέχρι στιγμής  το πετρέλαιο «έκλεψε» η διαρροή, χωρίς να αφήσει  ίχνη. Ετσι διαλευκάνθηκε η περίεργη αυτή υπόθεση που απασχόλησε το τελευταίο εικοσιτετράωρο την τοπική κοινωνία, και μπήκε τέλος στα σενάρια κλοπής.