Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο 47χρονος είχε πιάσει τον σταυρό το 2019 στη Στυλίδα, όταν τσακώθηκε ο Γκλέτσος

658

Ο 47χρονος Σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος, είχε βουτήξει για τον Σταυρό στη Στυλίδα τα Θεοφάνεια του 2019 και είχε καταφέρει να τον πιάσει, σε μια γιορτή που είχε σημαδευτεί από το επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Στυλίδα, και «ξηλώθηκε» μετά από σύλληψη αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος εν ώρα υπηρεσίας. Ο 47χρονος είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα οι άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων είχαν εξασφαλίσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για αρκετούς από όσους ήταν υπό παρακολούθηση. Με μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν στον Πειραιά και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Μια από τις αποκαλύψεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφορά στον 47χρονο Σημαιοφόρο του Λιμενικού Σώματος και έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο τότε Ανθυπασπιστής, είχε βουτήξει για τον Σταυρό στα Θεοφάνεια του 2019 στην πόλη της Φθιώτιδας και μάλιστα είχε καταφέρει να τον πιάσει.

Loading video

Στην ίδια γιορτή, στη θάλασσα είχε πέσει και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος στη Στυλίδα, ενώ νωρίτερα είχε προκληθεί επεισόδιο με υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με το συγκεκριμένο κύκλωμα και τονίζει πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, τότε μεταξύ άλλων είχε δηλώσει «σε αυτή τη χώρα πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα» με το επεισόδιο να συζητιέται για αρκετό καιρό…