Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η εθνική ομάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

1562

Με παρέμβαση της Πολιτείας και εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, επιλύθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη μετάβαση της Εθνικής ομάδας στίβου στο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. 

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα, ο κ.Τσίπρας αποφάσισε να διαθέσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου οι Έλληνες αθλητές/τριες και οι προπονητές τους να μεταβούν στη Λευκορωσία και να συμμετάσχουν κανονικά στη διοργάνωση.

Νωρίτερα σήμερα, με ανακοίνωσή του, ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό ότι η ελληνικήομάδα δεν θα ταξίδευε στη Λευκορωσία καθώς στάθηκε αδύνατο να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια ζητώντας συγγνώμη από αθλητές και προπονητές.   

Πριν από λίγο ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε με έκτακτη ενημέρωση πως η ελληνικήομάδα στίβου θα μεταβεί κανονικά στο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ύστερα από παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης, που θα διαθέσει στην ομάδα του στίβου το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει πως θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.