Μιχάλης Παπαδόπουλος: Σταματάνε Οι Εργασίες Κατασκευής Των Διοδίων. Θα Δούμε Αν Και Που Θα Γίνουν. Επίθεση Σε Καρυπίδη. Βίντεο

2104

Σφοδρή επίθεση κατά του απερχόμενου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, εξαπέλυσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West, ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Παπαδόπουλος, με αφορμή την χθεσινή αντιπαράθεση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και του περιφερειακού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοσμίδη σχετικά με το θέμα της κατασκευής νέων διοδίων στα όρια της Σιάτιστας – Ξηρολίμνη – Καλαμιά και την αναφορά του πρώτου πως η απόφαση για την κατασκευή των διοδίων πάρθηκε επί κυβερνήσεως ΝΔ κι όχι επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Καρυπίδης φάνηκε γι’ άλλη μια φορά ανενημέρωτος και φάνηκε δυστυχώς ότι είναι πάρα πολύ πρόχειρος. Όταν ήμουν Υπουργός Μεταφορών είχαμε αρνηθεί να υπογράψουμε τα διόδια αυτά γιατί διαφωνούσαμε με όλη τη λογική των διοδίων στην Εγνατία. Αυτό υπογράφτηκε το Μάιο του 2017 από τον κ. Σπίρτζη Ενώ ο λαός της Δ. Μακεδονίας τον έθεσε στη θέση που του αρμόζει, συνεχίζει να λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: