Νεκρός ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου με τις καλόγριες στο τροχαίο της Κυριακής, μετά την Καλαμιά για Κοίλα

698

Έχασε τελικά τη μάχη ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε καλόγριες από τη Μονή Αναλήψεως και ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα της Κυριακής που σημειώθηκε στο δρόμο μετά την Καλαμιά για Κοίλα (Δείτε εδώ).

Ο άτυχος άντρας, κάτοικος Πλατανορεύματος και πατέρας δυο παιδιών, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας τις αισθήσεις του και, μάλιστα, βγήκε μόνος του από το όχημα, το οποίο φέρεται να χτυπήθηκε, καθ’ οδόν, από μεγάλο φορτηγό, το οποίο και αναζητείται.

Ωστόσο, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά εσωτερικά τραύματα στα πλευρά και όχι μόνο, έχοντας αιμορραγία και οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο 60χρονος άντρας κατέληξε, έχοντας βαρύτατα τραύματα και βυθίζοντας το πένθος το Πλατανόρευμα.

Oι τρεις καλόγριες αναμένεται να πάρουν εξιτήριο, με τη μια να έχει ελαφρά τραύματα και τις άλλες δυο να νοσηλεύονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Δυο ηλικιωμένοι νεκροί με κορωνοϊό το βράδυ της Κυριακής στο Μαμάτσειο -Η μια από το θεραπευτήριο “Σπινάρη”

Δυο ηλικιωμένοι με κορωνοϊό έφυγαν από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 98 ετών, η οποία φιλοξενούνταν στο θεραπευτήριο “Σπινάρη” και είχε μεταφερθεί στο Μαμάτσειο, αλλά και για έναν άντρα, ηλικίας 85 ετών, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε και υποκείμεα νοσήματα