Ξεκινούν, από 27/6, οι εργασίες για την κατασκευή του μετωπικού σταθμού διοδίων στο 186ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ιωαννίνων, περίπου 5 χλμ από τον κόμβο της Σιάτιστας

1169

Σε συνέχεια της από 14/6 ανάρτησης του kozan.gr, σχετικά με την άμεση έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του μετωπικού σταθμού διοδίων στο 186ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ιωαννίνων, περίπου 5 χλμ από τον κόμβο της Σιάτιστας, αυτές πρόκειται να ξεκινήσουν στις 27/6 κι αναμένεται να ολοκληρωθούν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μέχρι 6 Νοεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, η κατασκευή του έργου θα χωριστεί σε τρεις (3) φάσεις, με την 1η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 27-06-2019 έως 19-08-2019), να περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στην κατεύθυνση από Γρεβενά προς Κοζάνη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται χωρίς περιορισμούς.  Η 2η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 20-08-2019 έως 29-09-2019) περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Επίσης, η 2η φάση, θα περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας στην κατεύθυνση Γρεβενά – Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος στην 3η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 30-09-2019 έως 06-11-2019) θα υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Επιπροσθέτως θα υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, στη κατεύθυνση από Γρεβενά προς Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως την δύση του ηλίου, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών καθώς και ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κλπ.).