Παραβίαση οικίας στο χωριό Αλιάκμονα από λαθρομετανάστες Πακιστανούς .

2244

Παραβίαση οικίας στο χωριό Αλιάκμονα από λαθρομετανάστες Πακιστανός.

Χθες το βράδυ και σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου του χωριού, εμφανίστηκαν 4 λαθρομετανάστες που κατόπιν πληροφοριών είναι Πακιστανοί και οι ίδιοι που διέφυγαν από την απόπειρα ληστείας στο Καλονερι.

Επειδή είναι συχνό φαινόμενο το πέρασμα από το χωριό, ο συγχωριανος δεν έκρινε αναγκαίο να ειδοποιήσει κάποιον.

Σήμερα λοιπόν το πρωί, διαπιστώθηκε από γείτονες, καθότι οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου σπιτιού ζουν στη Θεσσαλονίκη, ότι ήταν σπασμένο το παράθυρο του συγκεκριμένου σπιτιού.

Όταν μπήκαν μέσα, διαπίστωσαν ότι το σπίτι ήταν άνω κάτω και υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι είχαν περάσει το βράδυ τους εκεί.

Το αηδιαστικό κι απαράδεκτο είναι ότι ενώ το σπίτι διαθέτει τουαλέτα, αφοδευσαν πάνω στα κρεβάτια και γέμισαν με ακαθαρσίες παντού όλο τον χώρο.

Σημάδια της κουλτούρας τους και των εχθρικών τους διαθέσεων απέναντι στους Έλληνες που τους φιλοξενούν.

Από την αρχή της εβδομάδας έχουν παρατηρηθεί πολλές κλοπές στην περιοχή μας.
Πριν τέσσερις περίπου μέρες είχαμε ανάλογο περιστατικό στη Νεάπολη όπου για περίεργο λόγο αποκρύφτηκε από την αστυνομία.

Ανάλογα περιστατικά υπήρξαν στην Σιάτιστα και στο Καλονερι.

Επειδή τα περισσότερα χωριά μας κατοικούνται από ηλικιωμένους, όλο και πιο συχνά παρατηρούνται επισκέψεις αλλοδαπών όπου μάλλον οι διαθέσεις τους μόνο φιλικές δεν είναι.

“Αν οι αστυνομικές αρχές, η Πολιτεία δεν μας προφυλλαξει, είναι σίγουρο πως εμείς θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας με το όποιο κόστος”.
Αυτό είναι το μήνυμα που ακούγεται όλο και περισσότερο από τους φιλήσυχους κατοίκους του Βοΐου, αλλά από σήμερα το πρωί συζητείται έντονα στο χωριό Αλιάκμονα.

Βόιο εν είδα ότι