Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Βουδούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σιάτιστας η ετήσια τελετή για την βράβευση των πολύτεκνων μητέρων και των επιτυχόντων μαθητών των ΑΕΙ και ΤΕΙ για τα έτη 2018-2019

1808

Η ετήσια τελετή για την βράβευση των πολύτεκνων μητέρων και των επιτυχόντων μαθητών των ΑΕΙ και ΤΕΙ για τα έτη 2018-2019, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Βουδούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σιάτιστας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος, ο πατήρ Τιμόθεος Βατοπαιδινός ως εκπρόσωπος του Γέροντος Εφραίμ Καθηγουμένου της Ι.Μ. Βατοπαιδίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος, ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Δημήτριος Σιορέντας, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Κοζάνης Κυριάκος Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος της Α.Σ.Π.Ε. (Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος) Νικόλαος Σμολοκτός, καθώς και πρόεδροι των Συλλόγων Πολυτέκνων άλλων νομών.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος συνεχάρη τόσο τις πολύτεκνες μητέρες όσο και τους μαθητές, για την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνουν για το μέλλον του τόπου μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η πατρίδα μας.

Την τελετή πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας με εκκλησιαστικές ψαλμωδίες και ύμνους, με χοράρχη τον κ.Θωμά Θεοδωρόπουλο.

Ακολούθησε η βράβευση υπερπολύτεκνων και πολύτεκνων μητέρων που απέκτησαν το τέταρτο παιδί τους κατά τα έτη 2018-2019 και των επιτυχόντων μαθητών ΑΕΙ και ΤΕΙ για τα έτη 2018-2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης, ενώ χορηγοί ήταν η Ιερά Μονή Βατοπεδίου και ο Δήμος Βοΐου.