Αναστάτωση την Καρυδίτσα με άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει-Στο σημείο Αστυνομία και ΕΚΑΒ

497

Radiosiatista.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozanimedia, αναστάτωση επικράτησε στην Καρυδίτσα με άντρα, περίπου ηλικίας 35 ετών,  που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στο σημείο έφτασαν άμεσα Αστυνομία και ΕΚΑΒ,ενώ μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης “Μαμάτσειο”.

Αναστάτωση προκλήθηκε περί τις 9:45 το βράδυ στην Κοζάνη, μετά από σειρήνες δυο ασθενοφόρων που έτρεχαν “δαιμονισμένα” κατεβαίνοντας, αρχικά, την κεντρική οδό της Παύλου Μελά.

Το σοβαρό περιστατικό είχε να κάνει με ανακοπή 57χρονου άντρα, προς την περιοχή της Γιτιάς, με το πλήρωμα του πρώτου ασθενοφόρου να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρει.

Kozanimedia: Βγήκε από club, πήρε το αυτοκίνητο και τα…πήρε όλα “σβάρνα” στο κέντρο της Κοζάνης-“Άφησε” τον προφυλακτήρα στο πεζοδρόμιο-Φωτογραφία

Βγήκε από club, πήρε το αυτοκίνητο και τα…πήρε όλα “σβάρνα” στο κέντρο της Κοζάνης, ενώ “άφησε” τον προφυλακτήρα  του οχήματος στο πεζοδρόμιο!

Ο λόγος για έναν νεαρό άντρα, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής, σύμφωνα με αναγνώστη του Kozanimedia, “Με το αυτοκίνητο στρίβοντας από την οδό Εστίας προς την Γεωργίου Μπουσίου έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο από την πλευρά του Βαλταδωρείου γυμνασίου και στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο πέφτοντας και καταστρέφοντας τη βιτρίνα καταστήματος, στο οποίο μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν γνωστό μεσιτικό γραφείο. Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο, στο οποίο, όμως, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε. Να σημειωθεί ότι στην είσοδο της παρακείμενης οικοδομής την ώρα της σύγκρουσης στεκόντουσαν δύο πολίτες…

Σιάτιστα