ΟΛΑ … ΕΔΩ >>Ο ΣΕΛΕΤΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ …

246

Πολύ καλή εμφάνιση που τον έφερε στη 14η θέση της γενικής κατάταξης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος πραγματοποίησε ο Φώτης Ζησιμόπουλος στο Ανσί της Γαλλίας.

Ο έμπειρος Έλληνας δρομέας μεγάλων αποστάσεων και trail κατέλαβε τη 14η θέση με χρόνο 5:27.19 σε έναν πολύ απαιτητικό, τεχνικά, αγώνα 58 χιλιομέτρων που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες σε βρεγμένη πίστα.

Ο Δημήτρης Σελέτης κατετάγη 36ος με χρόνο 5:43.50 σε έναν αγώνα όπου συμμετείχαν 82 αθλητές από 25 χώρες και τερμάτισαν 76.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Κωνσταντίνος Παραδεισόπουλος δεν μπόρεσε να εκκινήσει, λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στον τετρακέφαλο κατά την παρουσία του στο Ανσί τις προηγούμενες μέρες.

Στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν τρεις Γάλλοι, άριστοι γνώστες της πίστας: οι Τομάς Καρντάν (4:58.22), Μπενζαμάν Ρουμπιόλ (5:04.01) και Λοΐκ Ρολάν (5:07.38).

runnermagazine.gr

Ανάβαση  στο Μπούρινο με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος αλλά και τα σχεδιαζόμενα εκεί αιολικά

μπουρινος

Παίρνω τα βουνά, παίρνω τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος στα σοβαρά!!!

Ανάβαση  στο Μπούρινο με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος αλλά και τα σχεδιαζόμενα εκεί αιολικά.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας  «Ο Μπούρινος», οργανώνει το Σάββατο 8 Ιουνίου ανάβαση στην κορυφή Ντρισινίκος (1866μ.) του Μπούρινου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, καλούμε τους Ορειβατικούς Συλλόγους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τους περιπατητές, τους φυσιολάτρες, να βρεθούν στο ραντεβού του Σαββάτου 8/06/2024 στο καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας στο Μπούρινο, στις 9:30 το πρωί για κοινή ανάβαση.

Η εκδήλωση θα έχει το χαρακτήρα της διαμαρτυρίας για τη λεηλασία της Ελληνικής φύσης, του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου στους λίγους, την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.

«Η φετινή Ημέρα Περιβάλλοντος είναι ευκαιρία να ενώσουμε τις τοπικές αγωνίες σε μία ενιαία και δυνατή φωνή που δεν θα μπορεί να αγνοηθεί».

Ελάτε να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί «Κάτω τα χέρια από το Μπούρινο», κάτω τα χέρια από το όμορφα ελληνικά βουνά μας.

«Η προστασία της ελληνικής φύσης είναι λοιπόν υπόθεση όλων μας».

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Μπούρτσος Αθανάσιος (Ο.Σ.Σ.) 6976571536

Δήμος Βοΐου: Με ακόμη ένα μικρό ανατρεπόμενο όχημα piaggio porter ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Βοΐου αξίας 26.100 ευρώ

Δήμος Βοΐου: Με ακόμη ένα μικρό ανατρεπόμενο όχημα piaggio porter ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Βοΐου αξίας 26.100 ευρώ

Παραδόθηκε στο Δήμο Βοΐου ένα καινούριο φορτηγό όχημα με ανατροπή για τις ανάγκες του Δήμου Βοΐου μικτού βάρους 2,5 κ.μ.

Το νέο όχημα με τις μικρές διαστάσεις, τη μεγάλη οδηγική ευελιξία και την ικανοποιητική χωρητικότητα θα μπορέσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις καθημερινές ανάγκες τόσο των τεχνικών συνεργείων όσο και της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βοΐου.

Το κόστος της προμήθειας χρηματοδοτήθηκε στο σύνολό του από το Ε.Α.Π. Τοπικού Πόρου και ανέρχεται σε 26.100 ευρώ, φέροντας όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, πιστοποιητικά κατασκευής και καταλληλότητας χρήσης σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Χρήστος Ζευκλής, δήλωσε πως “Ο Δήμος Βοΐου απέκτησε ένα νέο όχημα με καταπληκτική ευελιξία και ευκολία χρήσης σε αστικά περιβάλλοντα , διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους. Θα αποτελέσει πολυεργαλείο για τις υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων του Δήμου μας. Ως Διοίκηση παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους δημότες μας  και την παράλληλη εξοικονόμηση δημοτικών πόρων”

Ράδιο Σιάτιστα radio βρίσκεται στην τοποθεσία Δημαρχείο Σιάτιστας.

1 ημ.  · Σιάτιστα  · 

Σιάτιστα

Ο Νέος Μηχανοκίνητος Στόλος του Δήμου Βοϊου !!!

Παραδόθηκε στο Δήμο Βοΐου ένα καινούριο φορτηγό όχημα με ανατροπή για τις ανάγκες του Δήμου Βοΐου μικτού βάρους 2,5 κ.μ.

Το νέο όχημα με τις μικρές διαστάσεις, τη μεγάλη οδηγική ευελιξία και την ικανοποιητική χωρητικότητα θα μπορέσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις καθημερινές ανάγκες τόσο των τεχνικών συνεργείων όσο και της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βοΐου.

Το κόστος της προμήθειας χρηματοδοτήθηκε στο σύνολό του από το Ε.Α.Π. Τοπικού Πόρου και ανέρχεται σε 26.100 ευρώ, φέροντας όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, πιστοποιητικά κατασκευής και καταλληλότητας χρήσης σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Χρήστος Ζευκλής, δήλωσε πως “Ο Δήμος Βοΐου απέκτησε ένα νέο όχημα με καταπληκτική ευελιξία και ευκολία χρήσης σε αστικά περιβάλλοντα , διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους. Θα αποτελέσει πολυεργαλείο για τις υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων του Δήμου μας. Ως Διοίκηση παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους δημότες μας και την παράλληλη εξοικονόμηση δημοτικών πόρων”

#siatista

#pesnikas

@κορυφαίοι θαυμαστές

Ράδιο Σιάτιστα radio

Ράδιο Σιάτιστα Radio Siatista

radiosiatista.gr

+4

Ράδιο Σιάτιστα radio

#pesnikas

Με λαμπρότητα, χθες, Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στη Δαμασκηνιά τιμήθηκε η 118η Επέτειος της Μάχης της Οσνίτσανης, παρουσία του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή, Αντιδημάρχων, του Προέδρου της Κοινότητας Δαμασκηνιάς κ. Παύλου Τζάνα και εκπροσώπων της 9ης ΜΠ/ΤΑΞ,της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου και των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Μετά το μνημόσυνο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ακολούθησε η Επιμνημόσυνη Δέηση εις μνήμη των πεσόντων και η κατάθεση στεφάνων στον Αδριάντα του Ανώνυμου Μακεδονομάχου και στην προτομή του Καπετάν Βάρδα (Γεώργιου Τσόντου).

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του εκπαιδευτικού κ. Παναγιώτη Τοπαλίδη.

Φωτογραφίες: Αναστασία Λιάπη

Η Ιερά Μονή Αγ. Αθανασίου Εράτυρας, μέσω του kozan.gr, απαντά σε ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαρμακευτικών, Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοίου: “Για οποιαδήποτε μελλοντική απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμησης και σπίλωσης της Ιεράς Μονής επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας”

Σε απάντηση της από 31-5-2024 δημοσίευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαρμακευτικών, Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοίου Κοζάνης και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους παραγωγούς τριαντάφυλλου όσο και το ευρύ κοινό ότι τόσο το κτίριο του αποστακτηρίου με όλο του τον εξοπλισμό (καζάνι απόσταξης, ψύκτης κλπ), όσο και το γεωτεμάχιο στο οποίο βρίσκεται αυτό, ανήκουν στην αποκλειστική κυριότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας.

Όλα τα ανωτέρω αποτέλεσαν αντικείμενο μίσθωσης, μεταξύ της Μονής και του Συνεταιρισμού, η οποία καταγγέλθηκε νομίμως και προσηκόντως, όπως απαιτεί ο νόμος, αφενός διότι έληξε ο χρόνος αυτής και ουδέποτε ανανεώθηκε και αφετέρου διότι ο Συνεταιρισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης υπήρξε κακόπιστος, αφού όχι μόνο δεν κατέβαλε το παραμικρό ποσό, ως μίσθωμα, ως όφειλε, με βάση τα συμφωνηθέντα, αλλά επιπρόσθετα προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο αποστακτήριο, τις οποίες ουδέποτε αποκατέστησε, ενώ ταυτόχρονα δεν εξόφλησε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο κατανάλωσε, γεγονότα που προκάλεσαν σημαντική οικονομική και όχι μόνο επιβάρυνση στην Ιερά Μονή.

Για οποιαδήποτε μελλοντική απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμησης και σπίλωσης της Ιεράς Μονής επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Εκ της Ιεράς Μονής

Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης: “Mε μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ότι φέτος γίνονται παρεμβάσεις στο χώρο λειτουργίας από εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας Κοζάνης”

Ο Συνεταιρισμός μας με την επωνυμία : «Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης» με μεγάλη θλίψη του διαπιστώνει ότι φέτος γίνονται παρεμβάσεις στο χώρο λειτουργίας του από εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας Κοζάνης πλησίον της οποίας λειτουργεί το αποστακτήριο οπότε βρισκόμενος σε δύσκολη θέση θέλει να ενημερώσει τους παραγωγούς τριαντάφυλλου ότι με αυτές τις παρεμβάσεις που δέχεται στο χώρο του δεν έχει λειτουργήσει έως σήμερα για την σεζόν 2024 και  κινδυνεύει να μη λειτουργήσει φέτος για την απόσταξη του τριαντάφυλλου. Ζητάμε την κατανόηση σας και ευελπιστούμε να σας έχουμε δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε την περίοδο αυτή για να παραμείνουμε ενεργοί.

Με εκτίμηση το ΔΣ