Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Σεξ Οι τρεις στάσεις που πρέπει να τελειοποιήσεις για να μην...

Σεξ Οι τρεις στάσεις που πρέπει να τελειοποιήσεις για να μην ξεκολλήσει

2243

Μερικά ζευγάρια αποκτούν με τον καιρό μια ρουτίνα στο σεξ. Λίγο η επανάληψη, λίγο η συνήθεια, λίγο η έλλειψη χρόνου, ροκανίζουν το θρόνο του πάθους και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοιραία.

Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε update στη σεξουαλική σας ζωή, τελειοποιώντας τρεις στάσεις οι οποίες όλες είναι αγαπημένες κάθε άντρα, ενώ παράλληλα ικανοποιούν και εσάς. Αυτές είναι:

To ιεραποστολικό

Το ότι είστε από κάτω δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να έχετε ενεργό ρόλο στην πράξη: Με τις εκφράσεις σας και τα λόγια σας μπορείτε να τον απογειώσετε αφού το τελευταίο που θέλει είναι να μένετε αμέτοχη. Η παραλλαγή της στάσης μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού στο παιχνίδι με το οποίο μπορείτε να ανασηκώσετε τον εαυτό σας σε διάφορες γωνίες και με αυτό τον τρόπο να αλλάξετε την κατεύθυνση και το βάθος της διείσδυσης. Τα παιχνίδια με το στήθος σας και ο ερεθισμός της κλειτορίδας σας θα απογειώσουν την απόλαυσή σας και το δικό του οπτικό πεδίο θα τον οδηγήσει στην ηδονή, αφού η πιο #basic στάση του σεξ θα μετατραπεί σε μια οπτικοακουστική εμπειρία αρκετά familiar μεν και super ανανεωμένη δε, κάτι που δε θα τον μπερδέψει καθόλου.

Doggy 

Οι άντρες λατρεύουν αυτή τη στάση γιατί μάλλον τους ξυπνάει αρχέγονα ένστικτα. Οι γυναίκες πάλι, ανάλογα με την ανατομία τους την συμπαθούν ή και όχι. Κοινό μυστικό αποτελεί το ότι οι περισσότερες, όταν θέλουν να έρθει σε οργασμό ο σύντροφός τους τότε κάθονται στα τέσσερα γιατί εκείνος θα ολοκληρώσει εύκολα και γρήγορα. Για το update της στάσης και πάλι θα βοηθήσει ο φίλος μας το μαξιλάρι το οποίο θα βολέψει κυρίως εσένα για να απολαύσεις και εκείνον να βολευτεί, επομένως και τους δυο να φτάσετε πιο εύκολα στον οργασμό. Δοκιμάστε την κλίση, το ρυθμό και την ένταση σε διαφορετικά επίπεδα και βάλτε στο παιχνίδι λιπαντικό με το οποίο μπορείτε να χαϊδέψετε εσείς την κλειτορίδα σας κι εκείνος τον πρωκτό σας. Θα δώσει ένα παραπάνω kinky touch στη φάση.

Woman on top

Άλλο ένα κοινό μυστικό είναι ότι οι γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό τελειώνουν ευκολότερα όταν είναι από πάνω. Ο λόγος είναι ότι ρυθμίζουν σχεδόν τα πάντα εκείνες και ξέρουν πως να κάνουν τα κουμάντα τους. Στους άντρες αρέσει να παίρνεις εσύ τον έλεγχο και να σε βλέπουν να κάνεις ροντέο σαν να είσαι πάνω σε ένα ατίθασο άλογο το οποίο θέλεις να τιθασεύσεις και σαφώς απολαμβάνουν τη θέα. Άγγιξε τον εαυτό σου ενώ είσαι αφ υψηλού, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και εκτονώσου όσο ποτέ πριν στο να τον φιλάς όπου σου αρέσει και να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου πάνω στο σώμα του. Γενικά ξεσάλωσε, θα εκτιμηθεί.