«Σιδηροδρομική σύνδεση Σιάτιστας- Άργους Ορεστικού Καστοριάς» H Ολυμπία Τελιγιορίδου ζητά κοινοβουλευτικά όλα τα έγγραφα για το συγκεκριμένο έργο.

599

«Σιδηροδρομική σύνδεση Σιάτιστας- Άργους Ορεστικού Καστοριάς» H Ολυμπία Τελιγιορίδου ζητά κοινοβουλευτικά όλα τα έγγραφα για το συγκεκριμένο έργο. Η ίδια σε συνέντευξη της έχει δηλώσει πως από το 2015 η Κομισιόν απέρριψε το έργο

Ολυμπία Τελιγιορίδου : « Αιτούμαι την κατάθεση εγγράφων στο Σώμα από τον αρμόδιο Υπουργό:

Της πλήρους ενημέρωσης για την ύπαρξη ολοκληρωμένων μελετών για τη σιδηροδρομική σύνδεση Σιάτιστας – Άργους Ορεστικού Καστοριάς. Επίσης, ενημέρωση για το πότε έγιναν οι μελέτες, ποιος είναι ο ανάδοχος και ποιο είναι το κόστος αυτών. »

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το έργο, την ετοιμότητα, τις μελέτες και τις χρηματοδοτήσεις. Έχει μεγάλη σημασία για την Καστοριά η σύνδεση κυρίως με Σιάτιστα και όχι με Φλώρινα διότι οι αποστάσεις για την Καστοριά με την υπόλοιπη Ελλάδα έχουν μεγάλες διαφορές.

Μεγάλη σημασία επίσης έχει η αλήθεια για τις μελέτες και την ωριμότητα του έργου με Σιάτιστα – Καλαμπάκα.

Αναμένουμε την κατάθεση των εγγράφων προς την Ο.Τελιγιορίδου, την δημοσιοποίησή τους και τον αγώνα να στηρίξουμε την εξέλιξη του έργου που συμφέρει την Καστοριά……..