Σοβαρές αναφορές του Γ. Μητλιάγκα, σε σημερινή (18/10) συνέντευξή του στο kozan.gr: «Επειδή ο κ. Σαρρής μένει διαρκώς στη λογική του εκλογικού αποτελέσματος (=επειδή κέρδισα τις εκλογές θα κάνετε ό,τι θέλω εγώ) …

1582

Σοβαρές αναφορές του Γ. Μητλιάγκα, σε σημερινή (18/10) συνέντευξή του στο kozan.gr: «Επειδή ο κ. Σαρρής μένει διαρκώς στη λογική του εκλογικού αποτελέσματος (=επειδή κέρδισα τις εκλογές θα κάνετε ό,τι θέλω εγώ) , αν θέλει, ας δημοσιοποιήσει το πρακτικό 374 του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης, για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στην εκλογική διαδικασία κι αφορούν αθρόες πληρωμές μελών, χωρίς πιθανώς να είναι τα ίδια ενημερωμένα. Εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν έχουμε γνώση για τις πράξεις που αφορούν την ταμειακή διαχείριση στην Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης. Κρύβεται κάτι πίσω απ’ αυτό; Oι συναντήσεις που γίνονται με τους εμπορικούς συλλόγους, εκτός από τις φωτογραφίες, τι αποτελέσματα έχουν;» (Βίντεο)

Συνέχεια στην κριτική που ασκεί, εντονότερα, το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει το ΕΒΕ Κοζάνης, επί Προεδρίας Ν. Σαρρή, δίνει με σημερινή συνέντευξή του στο kozan.gr, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Κοζάνης κι επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξης Επιμελητήριο» κ. Γιάννης Μητλιάγκας.  Ο κ. Μητλιάγκας, κατόπιν σχετικής ερωτήσεως, αρχικά, περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σήμερα, ως φορέας, το Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, ενώ σχολιάζοντας τη γενικότερη λειτουργία του ΕΒΕ Κοζάνης, κάνει λόγο για λάθος τακτικές και πρακτικές του Προέδρου και συγκεκριμένα ότι  ο κ. Σαρρής δεν μπορεί να αντιληφθεί και να υπηρετήσει το ρόλο του,  θέτοντας και διάφορα ζητήματα ελλιπούς ενημέρωσης. «Εδώ κι ενάμιση χρόνο έχω δεν έχουμε γνώση για τις πράξεις που αφορούν την ταμειακή διαχείριση στην Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης. Κρύβεται κάτι πίσω απ’ αυτό. Mπορεί και να μην κρύβεται..», αναφέρει ως παράδειγμα. «Tο Επιμελητήριο πρέπει να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες, για να μπορέσουν να εξελιχθούν κάποια πράγματα για την περιοχή. Αυτό είναι που λείπει, εγώ αυτό θέλω να σταματήσει», επισημαίνει ο κ. Μητλιάγκας, ενώ θέτει διάφορα ερωτήματα, προς τον κ. Σαρρή, όπως: «Πού είναι η τροποποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου, που ο ίδιoς υποσχέθηκε. Οι συναντήσεις που γίνονται με τους εμπορικούς συλλόγους, εκτός από τις φωτογραφίες, τι αποτελέσματα έχουν;». Ιδιαίτερη αίσθηση όμως κάνουν οι αναφορές του σχετικά  με τις εκλογές που διεξήχθησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, για τις οποίες σημειώνει: «Επειδή ο κ. Σαρρής μένει διαρκώς στη λογική του εκλογικού αποτελέσματος (=επειδή κέρδισα τις εκλογές θα κάνετε ό,τι θέλω εγώ) , αν θέλει, ας δημοσιοποιήσει το πρακτικό 374 του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης, για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στην εκλογική διαδικασία κι αφορούν αθρόες πληρωμές μελών, χωρίς πιθανώς να είναι τα ίδια ενημερωμένα». Τέλος, αναφερόμενος, στις ενεργειακές εξελίξεις και το ρόλο του ΕΒΕ Κοζάνης σε ό,τι αφορά το παραγωγικό κι εν τέλει οικονομικό μοντέλο, που θα ακολουθήσει η περιοχή τις επόμενες δεκαετίες, ο ίδιος είπε: «Εγώ θα «παντρευόμουν» τον κ. Λυσσαρίδη (Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης), τη συγκεκριμένη περίοδο, με το πόστο που έχει, για να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης: