Σούπερ φαβορί πλέον στο στοίχημα ο Γιώργος Κασαπίδης-Παραμένει δεύτερη σε αποδόσεις η Ζεμπιλιάδου-Στο 7,50 έχει ανέβει η απόδοση για Καρυπίδη!

1756

Νέα και σημαντική αλλαγή στις στοιχηματικές αποδόσεις για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονία καταγράφει το δελτίο της νόμιμης και δημοφιλούς εταιρίας «Stoiximan»

Σύμφωνα με αυτό ο Γιώργος Κασαπίδης(ΝΔ) πλέον θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με την απόδοσή του να έχει μειωθεί κι άλλο και να φτάνει στο μόλις 1,20, από το 1,30 της περασμένης εβδομάδας!

Αντίθετα, μια μονάδα παραπάνω έχει ανεβεί η απόδοση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (από το 5,50 στο 6,50), η οποία, ωστόσο, παραμένει στη δεύτερη θέση, ως προς τις αποδόσεις για τη νίκη

Ακόμη περισσότερο ανησυχητικά για τη νυν περιφερειακή αρχή φαίνεται πως είναι η περαιτέρω άνοδος της απόδοσης για τον Θόδωρο Καρυπίδη, από το 6,50 στο 7,50, μέσα σε πέντε μόλις ημέρες!

Να σημειωθεί πως η αρχική απόδοση νίκης του σημερινού περιφερειάρχη (που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ) ήταν στο 3,00 και μέσα σε ένα μήνα έχει ανεβεί στο 7,50!