«Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 

243

«Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στο πλαίσιο του 5ο  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ παραδοσιακών τοπικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις», ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει με τη συνδρομή των μελών του την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 τη «Λευκή Νύχτα». Μία δράση γεμάτη δώρα και εκπλήξεις που με πολύ μεγάλη χαρά αγκάλιασε μεγάλος αριθμός καταστηματαρχών και καταναλωτών.

Να διευκρινίσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι στη «Λευκή Νύχτα» συμμετέχουν μόνο τα καταστήματα που έχουν αναρτήσει σε εμφανές σημείο του καταστήματός τους την ενημερωτική αφίσα της δράσης.

Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν θα σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν μέχρι και τις 12:00 το βράδυ με κεράσματα, μουσική, χαμόγελο και βέβαια με μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων σε τιμές εκπτώσεων.

Να τονίσουμε ότι τις αποδείξεις των αγορών τους οι καταναλωτές, θα μπορούν να τις ανταλλάσουν με τους Δωρεάν λαχνούς στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου στο χώρο του Φεστιβάλ. Οι τυχεροί λαχνοί που θα προκύψουν μετά από κλήρωση αντιστοιχούν σε πλούσια δώρα.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι στην κλήρωση συμμετέχουν όλες οι αποδείξεις αγορών του τριημέρου, δηλαδή οι αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 2 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Κάθε απόδειξη αγοράς του τριημέρου από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε έναν (1) ΔΩΡΕΑΝ λαχνό ενώ την ημέρα  της Λευκής Νύχτας σε δύο (2) λαχνούς.

Για τους κατόχους της Κάρτας Καταναλωτή κάθε απόδειξη αγοράς από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε δύο (2) ΔΩΡΕΑΝ  λαχνούς.

Σας περιμένουμε με χαρά για να σας εξυπηρετήσουμε και για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Ψωνίζω από την αγορά του τόπου μου Ανταλλάσω και Κερδίζω.

Στηρίζω την τοπική αγορά γιατί θέλω την πόλη μου ζωντανή και φωτεινή.

Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια είστε κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο. Που είστε κοντά  στον Γρεβενιώτη Επαγγελματία.